Reklamı Geç
HABER DETAY
Erdem’den önemli çağrı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlarken yaptığı açıklamasında eğitim camiasının neferi öğretmenler ve öğrencilere başarı diledi.
11 Eylül 2022 - Pazar 16:14
YAŞAM

ALTSO Başkan Adayı Erdem, eğitim öğretim döneminin 12 Eylül Pazartesi günü büyük bir heyecanla başlayacağını söyledi.  ‘Ülkemizin geleceği gençler ve çocuklarımızın yetiştirilmesinde okullarımız ve eğitimcilerin rolü çok önemlidir.’ diyen  Erdem şu ifadeleri kullandı:  ‘Ülkesini seven bir birey ve iş insanı olarak, eşim ve şahsım adına yaptırdığım Sema-Eray Erdem Ortaokulu başta olmak üzere bugüne kadar eğitime hizmetten hiç kaçmadım. Bundan sonra da eğitime hizmetlerim sürecektir.  ALTSO’nun üstlendiği eğitim vizyonu ise Alanya’mızda çok önemlidir ve geliştirilerek devam edecektir. Bu duygular ile yeni eğitim öğretim döneminin ülkemize, şehrimize ve eğitim sektörüne hayırlı olmasını dilerim. ‘ 


Turizmci aday Eray Erdem, okulların açılması sürecini veliler ve öğrenciler açısından da değerlendirdi. Erdem, ‘Kırtasiyelerimiz, okul forması satan mağazalarımız hazırlıklarını yaptı ve velilerimizi bekliyor. Temenni ederim ki bu süreçte dayanışma içinde okul ihtiyaçları karşılanır. Yerel işletmelerimiz her türlü ihtiyacı karşılayacak olanağı vatandaşlarımıza sunacaktır’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0