Reklamı Geç
HABER DETAY
AK Parti Alanya’dan Gövde Gösterisi
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı geçen yıl olduğu gibi bu senede geniş kapsamlı bir kaynaşma pikniği düzenledi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı bugün saat 10.00’de başlayan, Alanya Park Orman Piknik Alanı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik ve İbrahim Aydın, Ana Kademe İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve ailelerin de katılımıyla geniş çaplı bir kaynaşma pikniği etkinliğinin 2.’sini gerçekleştirdiler. Kaynaşma pikniğinde yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Çavuşoğlu, Alanyalı hemşehrileri ile hasret giderdi.
09 Eylül 2022 - Cuma 15:42
YAŞAM

Etkinlikte çeşitli ikramlar ve çuval yarışı, tavla turnuvası, dart oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra küçük çocukların eğlencesi için de palyaço ve çeşitli oyun aktiviteleri ayarlandı. Piknik organizasyonu, katılımcıları ve aileleri oldukça memnun etti. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, programa katılan teşkilat üyelerine ve ailelere de hitapta bulundu. Başkan Toklu konuşmasında şu ifadelere yer verdi,


“Teşrifleriyle programımızı onurlandıran Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanım Sayın İbrahim Ethem Taş, Sayın Milletvekillerim, davamızın AK Kadınları İlçe Kadın Kollarımız, umudumuz ve geleceğimiz İlçe Gençlik Kollarımız, Mahallelerimizde ki bel kemiğimiz Mahalle Başkanlarımız, Değerli Meclis Üyelerimiz ve kıymetli  ailelerimiz, dava ve yol arkadaşlarım, kardeşlerim; bugün düzenlemiş olduğumuz kaynaşma pikniğimize hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. 


Bir yıl aranın ardından bugün ailelerimizle ve sizlerle yeniden bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her zaman ki gibi bugünde güzellik,  birlik, beraberlik, kardeşlik dolu bir günü daha hep beraber paylaşıyoruz.


Yoğun mesaisinde bizleri kırmayarak, bizlere vakit ayıran, Teşkilatımıza her daim desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na tekrardan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. Mutlu ve güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0