Reklamı Geç
HABER DETAY
Başhekim Karahan’a CHP'den ziyaret
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan'a CHP ekibi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başhekim Karahan, hastanede Nükleer Tıp ve Kapalı Psikiyatri bölümlerini açacaklarını söyledi.
09 Eylül 2022 - Cuma 10:00
YAŞAM

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (EAH) başhekim olarak atanan Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Oğuz Karahan'ı, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler ve partililer ziyaret etti. Ziyarette gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler hakkında bilgiler veren Karahan, hastanenin gelişmesi ve hizmet kalitesinin artması için Alanya halkının desteğinin ve anlayışının önemini vurguladı. Karahan, “Halkın hastaneyi sahiplenmesi gerekiyor. Özellikle atamalar konusunda yüksek kiralar sıkıntı yaratıyor.  


Bunun yanı sıra pek çok hayırsever Alanyalı hastaneye katkı sağladı. Hastanede Nükleer Tıp ve Kapalı Psikiyatri bölümlerini açacağız. Bunun yanında AMATEM'le ilgili de projelerimiz bulunuyor” dedi. 


“KANSER HASTALARI ANTALYA’YA TAŞINIYOR”
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ da Alanya'da onkoloji bölümünün gerekliliğinin altını çizerek, “Kanser hastaları tedavi için sürekli Antalya'ya taşınmak zorunda kalıyor.  Sağlık çalışanlarına dönük şiddetin en önemli sebeplerinden biri de ülkeye hakim olan nefret söylemleri. Bunun yerine sevgi ve barış dilinin kullanılması gerekiyor” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0