Reklamı Geç
HABER DETAY
Eray Erdem hız kesmiyor
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım’da yapılacak oda başkanlığı seçimi öncesinde yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Elektrikçiler Odası’nın aşure etkinliğine katılan Erdem, 5 Kasım’daki seçimde Alanya kazanacak” dedi.
07 Eylül 2022 - Çarşamba 13:25
YAŞAM

5 Kasım’da yapılacak olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı seçimleri öncesinde “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile adaylık çalışmalarını sürdüren Eray Erdem, yoğun tempoyla ziyaretlerini sürdürüyor. Üyelere ziyaretlerini sürdüren Erdem seçim çalışmaları kapsamında Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın gerçekleştirdiği aşure etkinliğine katıldı. Etkinlikte oda başkanı İlyas Bayır ve davetliler ile sohbet eden Erdem, ardından üyelerle fotoğraf çektirdi. 


“YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım’da yapılacak seçim öncesinde yoğun tempo ile çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Erdem, “Biz Alanya’nın ve ilçede ticari faaliyetini sürdüren iş insanlarımızın sorunlarına çözüm ortağı olmak için bu yola çıktık. Söz konusu Alanya olduğu sürecek hiçbir görevden kaçmayız. Bu zamana kadar da Alanya’nın menfaatleri doğrultusunda üzerimize düşen görevi yerine getirdi. Seçim çalışmalarımızda aldığımız tepkiler doğru yolda olduğumuzu bize gösteriyor. Çok olumlu bir hava hakim. 5 Kasım’daki seçimde Alanya kazanacak” dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0