Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Geleneksel El Sanatları Kurs Başvuları Başladı
Alanya Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliği ile 2022- 2023 Eğitim-Öğretim yılında açılacak Geleneksel El Sanatları ve Türk Süsleme Sanatı kurs başvuruları başladı. Birer kültürel miras olan el sanatlarımızın aslına uygun olarak öğretilip yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla Alanya Belediyesi tarafından açılan kurslara her yıl ilgi daha da artıyor. Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Alanya merkez ile doğu ve batı mahallelerimizde açılacak kurslara katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını yapmaya başladı.
05 Eylül 2022 - Pazartesi 12:28
YAŞAM

“BAŞVURULAR EYLÜL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK”

Bu yıl 15 farklı dalda kurs açacaklarını belirten Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura şunları söyledi:


“Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik; bu dönem en çok talep edilen 15 dalda kurs açacağız. Giyim, Mefruşat, Ahşap Boyama, Çini, Seramik, İpek Kozası, İğne Oyası, Rölyef, El Nakışı, Makine Nakışı, Kumaş Çiçek, Amigurimi, Örgü, Makrome ve Resim dallarındaki kurslarımıza başvurular başladı; başvurular Eylül sonuna kadar devam edecek.”

Ekim 2022 ve Haziran 2023 tarihleri arasını kapsayacak yeni dönem kursları, Haziran’da açılacak yıl sonu sergileri ile tamamlanacak. Vatandaşlarımız kurslarla ilgili 0 242 511 12 98 telefondan bilgi alabilirler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0