Reklamı Geç
HABER DETAY
“Tercih sizin, Alanya hepimizin”
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, meslek komitelerinin çalışma grupları ile bir araya gelerek, coşkulu ve kalabalık bir ekiple seçim çalışmalarında vitesi yükseltti. “Tercih sizin, Alanya hepimizin” sloganı ile yola çıkan Erdem, yoğun katılımın olduğu toplantıda 5 Kasım’da yapılacak seçimde izlenecek yol ve projeler hakkında bilgiler verdi.
04 Eylül 2022 - Pazar 19:23
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ekip arkadaşları ile uzun süredir hazırlanmakta olan Eray Erdem, yaklaşık 250 kişinin katıldığı kahvaltıda seçim startını meslek komitelerinin çalışma grupları ile birlikte verdi. “Tercih sizin, Alanya hepimizin” sloganı ile sürdürülecek kampanya süreci öncesinde Olive Garden’da düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan Erdem, ALTSO’nun siyaset üstü kurum yapısına dikkat çekti ve bunun korunması gerekliliğini vurguladı. 


“NİÇİN ERAY ERDEM?”
Toplantıda ilk olarak kürsüye , geçmiş dönemlerdeki ALTSO  seçimlerinin etkili isimlerinden, Seçim Koordinatörü Ali Köroğlu çıktı. Köroğlu, öncelikle seçime kadar izlenecek stratejik çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi, ardından uzun yıllardır bir çok seçimde aktif görev aldığını belirtti ve 5 Kasım’da yapılacak seçimin kendisi için jübile olacağını vurguladı. “Niçin  Eray Erdem?” sorusunu sorarak konuşmasına devam eden Köroğlu, “ALTSO Başkan Adayımız Eray Erdem iyi derece 3 yabancı dil konuşmakta. Alanya bir turizm kenti ve Eray Erdem’in çok sayıda yabancı dil bilmesinin iş insanlarımız için önemli bir tercih sebebi olacaktır. 


Alanya’mızın işlerini takip etmek için gerek Ankara’ya, gerekse Avrupa ve Rusya’daki fuarlara acizlenmeden gidip çalışmalar yürütüp orada basına yabancı dilde demeçler verebilecek özelliği ile Eray Erdem bir diğer tercih sebebidir. Yabancı diplomatları ve gazetecileri Alanya’da misafir eden, tüm maddi, manevi, şahsi imkanlarını Alanya için kullandığını kanıtlanmış bir kişidir. Bu özelliği ile Eray Erdem bir başka tercih sebebimizdir. 


ERDEM BİR HAYIRSEVER‘dir
Babasının 1982 yılında Alanya’da turizm rehberi olarak çalışmaya başlamasından bu yana Alanya’da yaşamaktadır. Orta ve lise tahsilini Alanya’da, üniversite tahsilini yurt dışında yapmış olan Eray Erdem ilçemizde restoran, kuyum, emlak ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterip şimdide otel işletmeciliği yaparak turizmin değişik kollarında hizmet vermiştir. Ayrıca kendisi 2007 yılında 32 yaşında Alanya Vergi rekortmeni olup, 2009 yılında Saray Mahallesi’nde Sema-Eray Erdem İlköğretim Okulu’nu yaptırarak milli eğitime bağışlamış bir hayırseverdir. 


ERDEM BİR ALANYA SEVDALISIDIR 
Yine Alanya’nın büyük organizasyonlarından Gökbel Yağlı Güreşleri’ne en büyük katkıyı yaparak Güreş Ağası seçilmiştir. 18 yıl ve halen Alanyasporumuz’da yöneticilik yapmakta olup Alanya yararına bütün sivil toplum kuruluşlarında maddi manevi görev alarak elini taşın altına koymuş bir Alanya sevdalısıdır.” dedi.


ORKAN, “İŞ İNSANLARI TURZİMCİ BAŞKAN VE EKİBİNİ TERCİH ETMELİ”
Erdem'in ekibinde yer alan bir diğer isim KONTİD Başkanı, ALTİD ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi, Turizmci Ali Orkan da yaptığı konuşmada ALTSO’nun önemine işaret etti. Orkan şunları söyledi: “Çıktığımız yol basit bir yol değil. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, basit bir Kanarya Sevenler Derneği değil, turizm kenti Alanya’mızın iş hayatını yöneten en büyük sivil toplum kuruluşudur. İş insanları bunun önemini bilerek tercih yapmalıdırlar. Ben, önümüzdeki dönemde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Alanya turizminin önemli bir emektarı olan Eray Erdem kardeşim ile daha faydalı yönetilebileceğini düşünerek birlikte yola çıktım.” 


KURAL, “ERAY ERDEM BU GÖREVE SONUNA KADAR LAYIK”
Eray Erdem’in ekibindeki önemli isimlerden olan Turizmci Mehmet Kural da “Hiç bir yerde görev almamayı düşünüyordum. Ama söz konusu Alanya menfaati ve Eray Erdem olunca görev almaktan çekinmedim.  Çalışkanlığı ve dürüstlüğüne çok güvendiğim Eray kardeşim bana geldiği zaman ‘Kazanırız kazanmayız diye düşünmedim. Bu görevde Eray Beyin başarılı olacağını düşündüm. Bir turizm kenti Alanya’mızın ticari hayatını Eray Beyin özelliklerine sahip liyakatli bir önderin yönetmesi gerektiğine inandığım için birlikte çalışmaya karar verdim.” dedi.


ERDEM, “ORTAK PAYDAMIZ ALANYA”
Ekip konuşmalarının ardından alkışlarla kürsüye gelen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem konuşmasına “Burada çok kıymetli büyüklerim ve kardeşlerim var" sözleri ile başladı. Erdem "Bana göre buradaki birlikteliğin adı yol arkadaşlığı. Arkadaşlık ortak nokta ve paydalarda buluşmayı gerektirir. Bu yol arkadaşlarımızın ve bizlerin ortak paydası da Alanya. Nedir bu ortak paydamız? Alanya turizm ve ticareti. Sizin gibi özgüvenli, eğitimli ve ticari hayatı başarılı yol arkadaşları ile bu yola başlamanın mutluluğu içerisindeyim. 


‘ALANYA İÇİN HER ZAMAN ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM’ 
Alanya yararına olan her konuda hiç imtina etmeden elimi taşın altına koydum. Bugün de yine konu Alanya olduğu için yeni bir yolculuğa sizlerle birlikte başlayacağız. Az önce Ali abinin anlattığı gibi 18 yıla yakın bir süredir Alanyaspor’da yönetim kurulu üyeliğim devam etmekte. ALSİAD’da bir dönem yönetim kurulu üyesi olarak çalıştım ve halen üyeliğim devam etmekte. MÜTBİR’in 9 arkadaşımız ile birlikte kuruculuğunu üstlenmiştim, orada da görevimiz devam etmekte. Bugün de Alanya ticareti için yola çıkma kararı aldık. Sizlerin desteği ve gücü ile hep birlikte Alanya’nın ticaretine hizmet edeceğiz—yön vereceğiz ve güçlendireceğiz.” ifadelerini kullandı. 


“6 KASIM’DA ZAFERİ KUTLAYACAĞIZ”
Adaylığına dair sürecide anlatan Erdem, “Bu yola çıkarken gel - gitlerim oldu. Hepimizin olduğu gibi benimde önceliklerim var. Ancak günün sonunda  Alanya benim önceliklerimin önüne geçtiği için bu yola çıkmaya karar verdim. Bu karar kısa sürede alınmadı. Şuanda aranızda bulunan bazı yol arkadaşlarımız ile birlikte istişarelerde bulunduk. Kapsamlı çalışmalar sonucunda bu noktaya geldik. İnşallah 6 Kasım’da bu kalabalıkla birlikte toplanarak zaferi kutlayacağız. Bu yola girerken defalarca röportajlarımda ve birebir toplantılarımda dile getirmiştim. Alanya’ya bu konuda hizmet etmiş herkese müteşekkirim. Geçmiş dönem bütün oda başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Bu yola çıkan aday arkadaşlarımızı da aynı duygularla kutluyorum.’ dedi. 


‘SEÇİM İLE İLGİLİ KAYGIMIZ YOK’ 
Eray Erdem sözlerini şöyle sürdürdü ‘Değerli arkadaşlarım sayenizde benim seçimi kazanmakla ilgili en küçük bir kaygım yok. Önemli olan bu değerli çalışma ekibimizin birlik, beraberlik ve dayanışmamızın ilelebet devam etmesidir. Dürüstlük ve nezaket ilkesinden taviz vermeden, diğer aday arkadaşlarımızı ve ekiplerini karalama yapmadan, polemiğe girmeden, kendimizi ve yapacağımız hizmetleri anlatarak biz Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda daha iyi hizmet veririz diyerek seçim çalışmalarımızı sürdürelim.’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0