Reklamı Geç
HABER DETAY
Ela Bebeğin Tedavisi İçin Rekor Bağış Toplandı
Cleopatra Ink Dövme ve Piercing Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Karadere, SMA Tip1 hastası Ela bebeği sağlığına kavuşturabilmek adına seferber oldu. Açtığı canlı yayınla Karadere, 5 milyon 130 bin liralık rekor bağışa imza attı.
31 Ağustos 2022 - Çarşamba 14:25
YAŞAM

Cleopatra Ink Dövme ve Piercing Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Karadere, Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin kızları SMA Tip1 hastası 11 aylık Ela bebek için seferber oldu. Tedavi olabilmek adına gün sayan ve güncel kur ile 33 milyon 150 bin liraya ihtiyacı olan Ela bebek için canlı yayına katılan Karadere, Cleopatra ailesini ve yakın çevresini seferber etti. Yaklaşık 6 saat süren canlı yayında 5 milyon 130 bin lira gibi rekor bir bağış toplayan Karadere, Ela bebeğin tedavisi için önemli bir eşiğin geçilmesini sağladı.


HALİL İBRAHİM KARADERE’DEN 1 MİLYON LİRALIK BAĞIŞ
Hem Ela bebeğe destek olmak hem de bağış yapmak isteyenleri teşvik etmek amacıyla günün ilk bağışını yapan Halil İbrahim Karadere, Ela bebeğin yardım kampanyasına 1 milyon liralık destekte bulundu. Karadere’nin ardından bir diğer destek de Ela bebeğin kampanya sürecini başından beri takip eden Alanya’da emlak sektörünün öncülerinden olan Nihat Tufan’dan geldi. Nihat Tufan da 1 milyon liralık bağışıyla Ela bebeği yalnız bırakmadı.


5 MİLYON 130 BİN LİRA TOPLANDI
Karadere’nin yakın çevresine çağrılarıyla bağışların her dakika katlandığı, Ela bebeğin tedavisine adım adım yaklaştığı heyecan dolu 6 saatlik yayının sonunda 5 milyon 130 bin lira gibi rekor bir bağış toplanmış oldu. Karadere’nin yurtdışı bağlantıları aracılığıyla topladığı paraların da eklenmesiyle birlikte bu rakamın çok daha yukarılara çıkabileceği belirtildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0