Reklamı Geç
HABER DETAY
Gazipaşa’da Pazarcı’ya Üç Köprü
Gazipaşa Belediyesi yol ve köprü çalışmalarına durmadan devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde asfalt serim çalışmalarına devam eden Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pazarcı mahallesinde üç adet köprü inşasına başladı.
31 Ağustos 2022 - Çarşamba 13:28
YAŞAM

“ŞEHRİN TRAFİĞİNİ RAHATLATMAK ADINA PAZARCI MAHALLESİNDE 3 ADET KÖPRÜ İNŞA EDECEĞİZ.”

İlçedeki bütün yolların sırayla ve planla konforlu hale getirilmesi için durmadan çalışmaya devam eden Gazipaşa Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pazarcı Mahallesinde köprü inşasına başladı. Şehrin trafiğini rahatlatmak adına köprü inşasına başlandığını ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Pazartesi günü sabah saatlerinde köprü çalışmalarını yerinde inceledi. 


Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Yılmaz, “ Gazipaşa Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Pazarcı Mahallemizde ıslah çalışmaları devam eden Ulu Hendek’te taş duvar ve bariyer çalışmalarımızı yaptık. Burada çalışmalarımız hızla devam ederken köprü inşasına da başladık. Şehrimizin trafiğini rahatlatmak adına Pazarcı Mahallemizde bulunan Ulu Hendek üzerine 24 metre uzunluğunda iki adet, Uğur Mumcu Caddesi 1. sokakta da 16 metre uzunluğunda 1 adet olmak üzere toplamda üç adet köprü inşa edeceğiz. Pazarcı Mahallesi sakinlerine ve ilçemize hayırlı olsun. Her zaman söylediğimiz gibi durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0