Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da Aycan Fenercioğlu’ndan sünnet şöleni
Alanya’nın hayırsever iş insanı Aycan Fenercioğlu, farklı mahallelerden 120 çocuğun katılımıyla sünnet şöleni düzenledi Garden’da düzenlenen sünnet şölenine, AlanyaKaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören kapsamında 120 çocuk erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Ayrıca şölende çeşitli animasyon palyaço gösterilerinin yanı sıra ikramlar da yer aldı. Oldukça neşeli bir atmosferde gerçekleştirilen şölende çocuklar aileleriyle birlikte bol bol eğlendi.
04 Ağustos 2022 - Perşembe 16:35
YAŞAM

‘ALANYA’MIZ KADİRŞİNASTIR’

Etkinlik kapsamında konuşma gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Hayırsever iş insanımız Aycan Fenercioğlu tarafından düzenlenen Şünnet Şöleni’nde sizlerle bir araya geldiğim için mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Aycan kardeşim ilk bana gelip böyle bir etkinlik yapmak istediğini söylediği zaman çok heyecanlandım. Aycan kardeşimiz Alanya’da da birçok hayırlara imza atmıştır. Öncelikle mahalle muhtarlarımızla irtibata geçtik. Bildiğiniz üzere biz sadece ticaret erbaplarının sorunlarıyla ilgilenmedik. 


Sosyal sorumluluk  ile ilgili konularla da ilgilendik. Bunun en büyük örneklerinden bir tanesi yaylalarımıza koyduğumuz ambulanslarımız. Sizlere hizmet vermek için 2 tane ambulansı, doğu yaylalarımıza gönderdik. İnşallah en kısa zamanda batı yaylalarımıza da tekrar aynı hizmeti göndereceğiz. Çünkü yaylalarımızda yaşlı nüfus ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla. Aycan kardeşimiz Fenercioğlu Ailesi olarak bugün Alanya’da bir örneği başlattı. Tabii Aycan Beyin buradaki en büyük avantajı eşinin de sağlıkçı olması. Naz Fenercioğlu her zaman sağlık konusunda arkasında olmuştur. 


Alanya’mız kadirşinastır. Biz Alanya’ya iki tane okul yaptık. Öğrencilerimiz hem burada meslek öğrensin hem de dışarılara gitmeden burada okusun istedik. Bu yaptığımız faaliyetlere inanın ALTSO’nun 10 yıllık bütçesi yetmezdi. Biz bu hizmetleri Alanya’nın kadirşinas halkı ve iş insanları ile birlikte yaptık. SMA Tip 2 hastası Ahmet bebeğimizi Alanya dayanışması ile gönderdik ve iyileşti geldi. İnşallah yine Alanya dayanışmasıyla, yüzde 50 sevilerine yaklaşan SMA tip 1 hastası Ela bebeğimizi de göndereceğiz. Bunu Alanya halkı ve sizlerle başaracağız. Para vermezsek dua edeceğiz. Tüm iş insanlarımıza ve Alanya halkına bu sosyal sorumlulukları yerine getirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Aycan Fenercioğlu’na ayrıca teşekkür ediyorum. 120 evladımızın vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


‘120 EVLADIMIZ ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI’
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ise “Bugün burada 120 evladımız erkekliğe ilk adımını atıyor. Dolayısıyla hem dinimizin bir gereğini, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiriyorlar, hem de gelenek ve göreneklerimizi yaşatıyorlar. Başta Aycan Bey olmak üzere tüm ailesine ve hayırserlerimize teşekkür ediyorum. Tabii Aycan Bey müftülüğümüz, muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde bunu yerine getiriyor. Az önce kendisi bunun ilk olduğunu ve bundan sonra da geleneksel olarak devam edileceğini dile getirdi. Biz ‘Hayırda yarışırız’ düsturu ile hareket eden insanlarız. İnşallah Aycan Bey de bir örnek olur bu anlamda. İnşallah bundan sonra da Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz, Milli Eğitim, Müftülük ve muhtarlarımızla işbirliği içerisinde bu şekilde nice hayırlara imza atabiliriz. 120 evladımızın vatana millete hayırlı insanlar olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.


‘HER SENE YAPMAYI PLANLIYORUZ’
Etkinliğin sonunda  konuşan Aycan Fenercioğlu ise “120 tane evladımız bugün erkekliğe ilk adımını attı. Sağolsunlar neredeyse Alanya’nın her mahallesinden bugün misafirimiz var. Ne zamandır bu şekilde bir tören planlıyorduk. Yaz tatilinin de gelmesiyle ağustos ayında böyle bir organizasyon düzenledik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada erkekliğe ilk adımı atan evlatlarımız, inşallah vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olurlar. Biz de buna vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Rabbim izin verirse bu organizasyonu her sene yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0