Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'ya sağlıkta yeni yatırımlar
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’dan sağlığa neşter. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Antalya’da yoğun Alanya mesaisi devam ediyor. Dün Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile gerçekleşen ulaşım zirvesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren Başkan Toklu bugün İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ile Alanya’nın sağlık alanında ki yatırımlarını konuştu.
04 Ağustos 2022 - Perşembe 15:16
YAŞAM

Başkan Toklu, Alanya’ya sağlık alanında hükümetin önemli yatırımlarının olduğu ve yeni projeler ile de Alanya’nın doğusundan batısına her bölgenin eşit imkanlarla hizmet görmesi için çalıştıklarını belirtti. Toklu, İl Sağlık Müdürü Başıbüyük ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “İl Sağlık Müdürümüz sn. Op. Dr. İsmail Başıbüyük ile Alanya’mızın sağlık alanında ki yatırımlarını konuştuk. ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemizin ve Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin taleplerini ve ihtiyaçlarını bildirdik. 

 

Hastanelerimizde yoğunluğun artması sebebiyle gerekli alan ve ünite ihtiyacının olduğunu, koşulların sağlanması halinde ise vatandaşlarımıza daha hızlı ve konforlu bir hizmetin sağlanacağı bilgisini verdik.  İmamlı, Uğrak, Yeşilöz, Özvadi ve Hocalar mahallelerimizin yararlanabileceği yeni sağlık ocağının yapımı ile ilgili izninin görüşmemizi yaptık. Alanya’mızın doğusundan batısına her bölgenin eşit imkanlarla hizmet görmesi için çalışıyoruz. Sayın İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. İsmail Başıbüyük’e Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0