Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da çöp ev skandalı
Alanya’da oturdukları apartmanın bir dairesinin çöp eve dönüştürüldüğünü söyleyen apartman sakinleri isyan etti. Pislik ve kokudan yaşayamaz hale geldiklerini belirten vatandaş, yetkililerden yardım istedi.
03 Ağustos 2022 - Çarşamba 09:09
YAŞAM

Alanya’nın Kızlarpınarı Mahallesi, Ali Nazım Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinin çöp ev olduğunu belirten apartman sakinleri yetkililere seslendi. Komşuları, orta katta oturan ve bacaklarındaki hastalığın tüm vücudunu sardığı şahsın ve ablasının çöp eve çevirdiği daireden gelen kokuların dayanılmaz hale geldiğini söyleyerek isyan etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü, Alanya Belediyesi Çözüm Masası, adliye ve kaymakamlığa dilekçe verdiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını belirten bir vatandaş, bir kez daha yetkililere seslenerek çözüm istedi. 


Çöp evden mustarip olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Alanya’da korona virüsten sonra sağlık terörü yaşanıyor. Apartman dairesini barakaya çeviren, bacaklarındaki hastalık tüm vücudunu sarmaya başlamış orta katta oturan bu şahıs ve ablası, ev sahibinin de kirasını ödemeyip malını gasp etmiş, elektrik suyu olmadan bir de ev kapısını çaldırmış. Binada oturanlar inanılmaz derece de rahatsız, sağlıkları tehlikede! Binada çocuk da yaşıyor. 


Ayrıca ağır bir koku var. Pislikten evin kapısına yaklaşılmıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sesleniyorum; sesimize kulak verin, yardımcı olun! Bu evin acilen ilaçlanmaya ve bu adamın tedaviye ihtiyacı var. Yıl 2022 ve trajik bir durum. Lütfen yardım edin. İlçe Sağlık Müdürlüğü, belediyeler, adliye, çözüm masasına ve en son kaymakamlığa tüm dilekçeler verildi. Ama sonuç yok.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0