Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da yaşanan su savaşında yeni gelişme!
Geçen hafta Alanya’nın Şıhlar Mahallesi’nde su paylaşımından dolayı yaşanan olayların ardından Muhtar Hilmi Türker mahalle halkıyla toplantı yaptı. Toplantıda suyun İmamlı Sokak’ta kalması kararlaştırıldı.
02 Ağustos 2022 - Salı 15:48
YAŞAM

Alanya’nın Şıhlar Mahallesi’nde geçen hafta su paylaşımından kaynaklı yaşanan sorun tatlıya bağlandı. Geçen hafta yaşanan olayda Şıhlar Mahallesi’nin İmamlı Mevkii’nde yaşayan mahalle halkı Muhtar Hilmi Türker’in suyu kendi yaşadığı yere götürmek istediğini iddia etmiş, iş makinesinin önüne yatarak çalışmayı engellemeye çalışmıştı. 


Olayların ardından konuşan Muhtar Türker, “Arpaşlı ve İmamlı Sokak için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne sondaj talebinde bulunduk. 2 tane sondaj vuruldu. ASAT gözetiminde her 2 yere su bağlanması için proje yapıldı. İmamlı Mevkii’ndekiler suyu Arpaşlı’ya vermeyiz diyor. ASAT’ın iş makinesinin önüne yattılar. Su İmamlı’ya yeterse fazlasını Arpaşlı’ya alacağız. Ben vatandaşın daha fazla hizmet alması için uğraşıyorum. Mahalleli yaptıklarıyla hizmete engel olmuş oldu. Ben vatandaşların sorunlarını çözmek isterim. Amacımız hizmet etmek. Her 2 sokağın da su içmesini isteriz” demişti. 


MAHALLE HALKI YAŞANANLAR İÇİN ÖZÜR DİLEDİ 
Yaşanan olayların ardından Muhtar Türker ve azaları mahalle halkıyla toplantı yaparak sorunu tatlıya bağladı. Mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda suyun İmamlı Sokak’ta kalması için karar alındı. Mahalle halkının yaşananlardan dolayı özür dilemesiyle sorun karşılıklı olarak çözülmüş oldu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0