Reklamı Geç
HABER DETAY
Belediye Cimbiti Nohutu Hasadı İçin Gün Sayıyor
Gazipaşa Belediyesi’nin merkeze yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki 1700 rakımlı Cimbiti yaylasına ektiği nohutların hasat zamanı yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyeye ait boş arazilere ekim yapan Gazipaşa Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, nohutları hasat etmeye hazırlanıyor.
01 Ağustos 2022 - Pazartesi 17:54
YAŞAM

GELECEK NESİLLER İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Gazipaşa Belediyesi ekipleri gerek merkezde gerekse kırsalda üretime katkı sağlayan projelere devam ediyor. Her yıl nohut ekim alanlarını artıran belediye ekipleri, bu yıl 100 dekar araziye nohut ekimi yapmıştı. Hafta sonu Cimbiti yaylasında nohut tarlalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çitçinin ve üretenin her zaman yanında olduklarını ifade ederek “Üreten Belediyecilik anlayışı ile Cimbiti yaylasına ektiğimiz nohutlarımızın hasat zamanı yaklaşıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda elde ettiğimiz nohutları, çiftçilerimizle ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla paylaşacağız. Gelecek nesillerimize aydınlık bir ülke bırakmak için bereketli topraklarımızda üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz.” dedi.


Gazipaşa Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bölgedeki vatandaşlarla birlikte Ağustos ayının son haftalarında hasat yapılması planlanıyor. Elde edilen nohutların çiftçilere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılması planlanıyor.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0