Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya EAH Yeni Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan Görevi Devraldı
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, uzun süredir Başhekim Vekilliği görevini yürüten Uzm. Dr. Alper Öztürk’ten görevi devraldı.
01 Ağustos 2022 - Pazartesi 15:46
YAŞAM

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan bugün mesaiye başladı. Gerçekleştirilen devir teslim töreni ile yeni görevine başlayan Karahan, Başhekim Vekilliği süresince sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden dolayı Uzm. Dr. Alper Öztürk’e teşekkür belgesi verdi. Doç. Dr. Karahan, “Bugün meslektaşım Alper beyden hizmet nöbetini teslim aldım. Temel hizmet ve üretim alt yapımızı hekim arkadaşlarım ve yönetim ile birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inancım sonsuzdur. Burada tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte birer aileyiz.   


Bir sonraki gelen bir öncekinin birlikte çalışacağı kişidir. Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden halkımıza sağlıklı bir hizmet sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini arttırarak güzel ilçemiz Alanya’ya en iyi hizmeti getirmek olacaktır.  Değerli meslektaşım Alper Beye Başhekim Vekilliği görevi süresince hastaneye kazandırmış olduğu sağlık hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim “ diye konuştu.   


Uzm. Dr. Öztürk ise Doç. Dr. Oğuz Karahan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, ”Akademik tecrübesi ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine çok şeyler katacağına inanıyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar dilerim “ dedi. Öztürk daha sonra Başhekim Oğuz Karahan‘a teşekkür taktim ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yeni Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan daha sonra hastane yönetimi ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0