Reklamı Geç
HABER DETAY
AK Parti Alanya Bu Haftasonunuda Yaylada Geçirdi
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, Söbüçimen Karabuynuzlar yaylasında düzenlenen ve geleneksel hale gelen İpar Gülü ve Kültür Şenliğine katıldı.
01 Ağustos 2022 - Pazartesi 09:44
YAŞAM

İncekum Kalkınma, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Söbüçimen Karabuynuzlar yaylasında düzenlenen İpar Gülü ve Kültür Şenliğine Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katılım sağladı. Teşkilatı ile birlikte İpar Gülü ve Kültür Şenliğine katılan Başkan Toklu ve AK Parti heyetini şenlikte bulunan vatandaşlar ilgi ve güleryüzle karşılarken , Başkan Toklu kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü alanda bulunan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. ,

,

Toklu, "Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın, İlçe Teşkilatımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte İncekum Kalkınma, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Ahmet Olgun'un daveti üzerine İpar Gülü ve Kültür Şenliğine katılım sağladık, bu güzel ve sıcak yaz gününde hemşehrilerimizle bir arada olmanın, gönül gönüle olmanın mutluluğunu yaşadık. Bu güzel şenlik için başta İNKÜY-DER Başkanımız Ahmet Olgun olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi.


BÜYÜKŞEHİR'İN KIRSALA HİÇ BİR HİZMETİ YOK

Milletvekili Aydın, Başkan Toklu ve AK Parti heyeti 
Geleneksel İpar Gülü ve Kültür Şenliğininin ardından Söbüçimen, Eğrigöl ve Söğüçbelen yaylalarında hane ziyaretleri yaparak gönül almayı sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaşın CHP yönetiminde ki Büyükşehir Belediyesine olan tepkisine değinen Başkan Toklu, " Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın ile Söbüçimen, Eğrigöl ve Söğüçbelen yaylalarımıza yaptığımız ziyarette vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediyesine olan tepkileri ile karşılaştık. Vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden şikayetçi, kırsala yol ve su konusunda ki taleplerinin hep çözümsüz kaldığını, tüm kapıların yüzlerine kapandığını belirttiler. Hizmette eşit hakka sahip olan kırsal bölgelerimizin bu denli ihmali bizi fazlası ile üzmüştür." dedi.

AK Parti heyetinin ziyaretlerinden oldukça memnun kalan hane sakinleri Milletvekili Aydın, Başkan Toklu ve AK Parti heyetine teşekkürlerini ilettiler.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0