Reklamı Geç
HABER DETAY
Muhittin Böcek’ten Alanya’ya ziyaret sürprizi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’ya sürpriz bir ziyarette bulundu. Böcek, Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nin en büyük problemlerinden biri olan mezarlık sorununun çözümü için söz verdi.
30 Temmuz 2022 - Cumartesi 17:55
YAŞAM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’nın Konaklı Mahallesi’ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Konaklı eski Belediye Başkanı ve Alanya Belediyesi’nin MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Böcek, Konaklı’nın taleplerini dinledi. 


Görüşmeye dair açıklamada bulunan Konaklı Mahalle Muhtarı Mustafa Arınç, “Konaklı’mızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan mezarlık sorunu çözüme ulaştı. Pamukyeri Mevkii’nde 87 dönümlük yer tahsisi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan mezarlık konusunda Büyükşehir Belediye Başkanım Muhittin Böcek'in katılımıyla meclis üyelerimiz Ali Şahin, Hüseyin Yaman, Erkan Demirci ile yaptığımız görüşmede çevre ve iç düzenlemesinin ihale ve yapımına ilk fırsatta başlama sözünü Böcek'ten aldık.  3 yıldan beri mezarlık için bizzat uğraşan Ali Şahin başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0