Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’nın Her Köşesinde Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat Alanya’nın dört bir köşesinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “Alanya halkının daha temiz bir şehir için çevreye çöp atmamalarını rica ediyorum.” dedi.
28 Temmuz 2022 - Perşembe 16:18
YAŞAM

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Başkan Yücel’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler turizm sezonunun yaşandığı tüm Alanya’da temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. 7 gün 24 saat çalışan ekipler, Alanya merkez, yaylalar ve köylerde yapılan rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşların istek ve taleplerine de anında yanıt veriyorlar.


Alanya’da yaşayan ve Alanya’yı tatil için tercih eden vatandaşlara çağrıda bulunan Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, vatandaşların yerlere çöp atmama konusunda daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi. Müdür Demir, “Daha temiz Alanya ve temiz oksijen için çevreye çöp atmayalım. Tüm vatandaşlarımızı turizm sezonun yaşadığımız bu günlerde daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Yere attığımız çöpler, doğaya verdikleri zararın yanı sıra orman yangınlarına da neden oluyor. Lütfen doğaya duyarlı olup yerlere çöp atmayalım.” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0