Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya HEP Üniversitesi'nde istifa
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nde 4 yıldır başarıyla Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini sürdüren turizmci işadamı Hilmi Tokuş, görevinden istifa etti.
25 Temmuz 2022 - Pazartesi 13:05

Tokuş, istifa dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

Vakfınız Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nın tensipleri ile 07.08.2018 yılında kurucusu olduğunuz Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Mütevelli heyet üyeliğine atandım. Üniversite mütevelli heyetine atanmam sonrasında mütevelli heyet üyelerince mütevelli başkanlığına seçildim ve Yüksek Öğretim Kurumu’ndan alınan onay sonrasında yaklaşık 4 yıl süreyle onur ve gurur duyduğum görevi vakfımızın temel amacı ve prensipleri doğrultusunda yürütmek için mütevelli heyet üyelerimizde birlikte önemli çabalar göstererek yürütmüş bulunmaktayım. 


Göreve başladığımız süre içerisinde üniversitemizin altyapısının geliştirilmesi akademik ve idari anlamda daha ileri gelmesi için vakfımızın da desteği ile büyük bir yol kat ettik. Bu süreçte tüm çalışma arkadaşlarımıza birlikte yeni bölüm ve fakültelerin kurulmasına üniversitemizin varlıklarının ve insan kaynaklarının geliştirilmesini sağlamak adına önemli girişimlerde bulunduk çalışmalarımız boyunca tüm mütevelli heyeti olarak üniversitemizin merhum Hamdullah Emin Paşa’nın bizlere emanet ettiği bir beytülmal olduğu bilinciyle hareket ettik. 


Bu bağlamda tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte içinde olduğumuz bayrak yarışında tüm gayretimiz bizden sonra da üniversitemizin sürekli ileri gitme hedefine katkıda bulunmak olmuştur. 4 senelik mütevelli heyet üyeliğimizin sonuna yaklaştığımız günlerde, bizden sonra gelecek taze kana önceden yer açmak ve sürekli yenilenmenin üniversitemize güç kazandıracağı düşüncesi doğrultusunda onur ve gurur duyarak sürdürdüğüm üniversite mütevelli heyet üyeliğinden 30-06.2022 tarihi itibariyle ayrılmak isteğimi saygılarımla arz ederim.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0