Reklamı Geç
HABER DETAY
Üniversite adaylarına tercih desteği veren merkezler kuruldu
Antalya’da öğrenciler, 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz hizmet verecek olan merkezlerde uzman rehber öğretmenler eşliğinde tercihlerini yapabilecek.
25 Temmuz 2022 - Pazartesi 11:31
EĞİTİM

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayı gençlerde tercih heyecanı başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi de üniversite yolundaki öğrenciler için 27 Temmuz -5 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti sağlayacak.


Uzman eğitimcilerden danışmanlık
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan 4 farklı destek merkeziyle uzman rehber öğretmenler eşliğinde ücretsiz üniversite tercih desteği verilecek. Üniversite adayı gençlere 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Konyaaltı Uncalı Kurs Merkezi, Kepez Yenimahalle Kültür Merkezi, Muratpaşa Çaybaşı Kurs Merkezi ve Muratpaşa Lara Kurs Merkezi’nde destek hizmeti sunulacak. Uzman rehber öğretmenler tarafından tercih danışmanlık hizmeti verilerek, öğrencilerin geleceklerini belirlemelerinde yardımcı olunacak. Üniversite adaylarına aldıkları puana göre en sağlıklı ve doğru tercih listelerini oluşturmalarında yardımcı olunacak.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0