Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC Üyeleri Dimçayı’nda buluştu
AGC üyeleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Dim Çayı’nda bir araya geldi. AGC Başkanı Gaye Coşkun programda yaptığı konuşmada medyanın yaşadığı sorunlara dikkat çekti “Problemlerini aşabilmiş bir medya dileğindeyim. Tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum” dedi.
24 Temmuz 2022 - Pazar 15:25
YAŞAM

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 24 Temmuz Basın Bayramı'nda üyeleri için bir etkinlik düzenledi. Alanya'da mesleğini icra eden basın mensupları ve aileleri Dim Çayı Panaroma Piknik’te düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. AGC üyeleri ve ailelerinden oluşan 145 kişinin katıldığı etkinlikte gazeteciler dinlenme ve Dimçayı’nın serin sularında eğlenme imkanı buldular.


‘MANEVİ VE SEMBOLİK ANLAMDA ÇOK ÖNEMLİ’
AGC Başkanı Coşkun etkinlikte yaptığı açıklamasında meslektaşlarının gününü kutlayarak “Bildiğiniz gibi 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının 114. yıl dönümünü kutluyoruz. Biz de Alanya Gazeteciler Cemiyeti olarak gazeteciler için manevi ve sembolik anlamda çok önemli bugünde Dim Çayı’ndayız ve tüm üyelerimiz, aileleri ile birlikte bir Pazar günü geçirelim, sohbet edelim ve günü kutlayalım istedik. Etkinliğimize destek veren ve emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ederim.’

‘EKONOMİK KOŞULLAR BASKI OLUŞTURUYOR’

Sansürün kaldırılışını kutlarken, günümüz koşullarında evrim geçiren bir sansürün olduğunu söyleyen Coşkun, “Sansürün kaldırılışının 114.yılını kutlarken günümüzde çeşitli şekilde durum değiştiren, evrimleşen bir sansürle yaşıyoruz. Özellikle, ekonomik koşullar medya üzerinde ciddi bir baskı oluşturuyor. Gerek maliyet artışları, gerek teknolojik gelişime ayak uydururken sarf edilecek efor medya için ciddi anlamda sorunları beraberinde getiriyor. Bu vesile ile bu sorunlardan arınmış, bu problemleri de aşabilmiş bir medya dileğindeyim. Tüm meslektaşlarımın , tüm gazetecilerin gününü kutluyorum” dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0