Reklamı Geç
HABER DETAY
Tarımsal Sulamada Müjdeler Peş Peşe Geliyor
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'dan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Dün İshaklı Mahallesinin uzunca bir zaman beklediği sulama suyuna kavuşması bölgede müthiş bir sevince sebeb oldu. Muhtar Rasim Okyanus ve bölge halkı Başkan Toklu'ya memnuniyetlerini dile getirdi. Bugün ise bir diğer müjdeli haber ise Demirtaş mahallesinde verildi. Bölge çiftçilerini yakından ilgilendiren sulama projesinde sona gelindi ve bölgeye su verilmeye hazır. Su verme törenine Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile katılan Başkan Toklu burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı ve teşekkürleri bir bir kabul etti.
22 Temmuz 2022 - Cuma 16:09
YAŞAM

Çiftçinin daha modern bir tarım yapabilmeleri için devletin var gücüyle bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Toklu; "Dün İshaklı Mahallemizde çiftçilerimiz ve üreticilerimiz için sevinç dolu bir gündü. Dualar ile sulama vanalarını açtık, İshaklı mahallemize sulama suyunu getirdik. Çiftçilerimizin mutlulukları bizlerin mutluluğudur. Üreten, ekonomiye katkı sunan her çiftçimizin bu zamana kadar arkasında durduk, durmayada devam edeceğiz." dedi.


TOKLU "PROJELERİMİZİ BİR BİR TAMAMLIYORUZ"
Dimçayı sulama suyu projesiyle bölge üreticileri nefes almaya devam ediyor. İshaklı Mahallesinin ardından Demirtaş ve Aliefendi mahallelerine de su verilmeye başlanıyor. İlçe Başkanı Mustafa Toklu; "Bugün bir güzel haberde Demirtaş ve Aliefendi mahallelerimizden veriyoruz. Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın ile birlikte Demirtaş ve Aliefendi Mahallelerimizin hasretle beklediği sulama suyunu çiftçilerimizle buluşturuyoruz. Hamdolsun projelerimizi bölgelerimizde bir bir tamamlıyoruz.


Doğup büyüdüğü toprakları hiç bir zaman unutmayan, memleket sevdasını her şeyin üzerinde tutan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, bugün bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini her zaman hissettiğimiz Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydın'a Alanya'mız adına teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.


DOĞRUL VE VURAL MUHTARLARDAN ÇAVUŞOĞLU'NA VE TOKLU'YA TEŞEKKÜR
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun bölgelerine yapılan her yatırımın yakinen takibini sürdürdüğünü belirten Demirtaş Muhtarı Mustafa Doğrul ve Aliefendi Muhtarı Rüştü Vural, "Bizleri her konuda yalnız bırakmayan Alanya'nın yetiştirdiği iki değer var birisi Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu diğeri Mustafa Toklu başkanımız. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her konumuzla ilgilendiler, ilgilenmeyede devam ediyorlar. Bugün buraya bu su geliyorsa bu iki değer sayesindedir. Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı, bereketli olsun." dediler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0