Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Ekipleri Harıl Harıl Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım İçin Çalışıyor
Alanya Belediyesi ekipleri, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya'nın Kargıcak, Mahmutlar, Demirtaş ve Uğrak mahalleleri ile Aydap Mevkii'nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Gözübüyük ve Kızılcaşehir mahallelerinde ise asfalt hazırlığı çalışmaları devam ediyor.
21 Temmuz 2022 - Perşembe 15:45
YAŞAM

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in "Şehrin dört bir yanında kesintisiz ve kaliteli ulaşım" talimatı çerçevesindeki yayla yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları da aralıksız sürüyor.


BAŞKAN YÜCEL BİR ENGELLİ VATANDAŞIN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Göreve geldiği ilk günden bu yana engelli ve yaşlı vatandaşların sorunlarına özel ilgi gösteren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın en uzak mahallesi olan Karapınar'da bir engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Alanya Belediyesi ekipleri, Başkan Yücel'in talimatıyla engelli vatandaşın evine yol açtı ve asfaltladı. Engelli vatandaş, "Ulaşım çilemi sona erdiren Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'den Allah razı olsun." dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0