Reklamı Geç
HABER DETAY
Akkaya;Gazipaşlı Taksicilere Bu Son Uyarı
Alanya Şoförler Odası Başkanı D. Ali Akkaya ‘’Alanya’da çalışan Gazipaşa plakalı ticari taksilere bu son uyarımdır’ dedi. Çalışma bölgeleri Gazipaşa olmasına rağmen sürekli olarak Alanya ilçesinde çalışan Gazipaşa plakalı bazı taksilerle ilgili Alanya Şoförler Odası Başkanı D.Ali AKKAYA çok sert uyarılarda bulundu.
21 Temmuz 2022 - Perşembe 13:03
YAŞAM

AKKAYA yaptığı açıklamada; ‘’Gazipaşa ilçemizde çalışmak üzere ticari taksi olarak tescil edilmiş bazı taksiler devamlı şekilde ilçemiz sınırlarında çalışmakta H plakalı ilçemiz taksilerinin ekmeğine ortak olmaktadırlar. Alanya’yı mesken tutmuş ve devamlı şekilde ilçemizde çalışan bu Gazipaşa plakalı taksilerin çalışmaması yönünde odamızca ilgili kurumlar nezdinde gerekli girişimler başlatılmış olup; yapacağımız durum tespitleri sonucunda Alanya taksilerinin ekmeğine ortak olan Gazipaşa plakalı bu taksileri buradan son kez uyarıyorum. 

 

Her daim esnaflarımızın haklı çıkarlarının korunması noktasında asla taviz vermeyen bir anlayışla hareket ettiğimizi bir kez daha vurgulayarak, Gazipaşa plakalı bu araçların Alanya’da çalışmaya devam etmesi durumunda tüm hukuki iş ve işlemleri yürütüp, söz konusu bu taksilerin iptaline kadar gidecek olan süreç işletilecektir.’’ Dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0