Reklamı Geç
HABER DETAY
Lakadamyalı diplomayla cevap verdi
Alanya’da bir basın kuruluşunun yalan olduğunu iddia ettiği profesörlük diplomasını gösteren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, “Yüce Türk Adaleti önünde hesap verecekler” dedi
20 Temmuz 2022 - Çarşamba 18:36
YAŞAM

Geçtiğimiz yıl Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne veda eden eski başhekim, Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Alanya’da bir basın kuruluşunun yapmış olduğu haberde Lakadamyalı’nın profesörlüğünün sahte olduğu yazıldı. İddialara sert şekilde cevap veren Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, söz konusu basın kuruluşuna Lümpen(Sefil) yakıştırması yaptı.


YALANLARI BELGEYLE ÇÜRÜTTÜ
ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan’ın teslim ettiği, ıslak imzalı profesörlük belgesiyle yalan haber ve iddialara cevap veren Lakadamyalı, “Bu belge sahteyse Rektör de sahte” dedi.


Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’nın basın açıklaması şu şekilde:
“Kamu kaynaklarının etkin yönetimiyle birlikte, bu kaynaklara göz dikmiş ve nemalanamamış lümpenlerin bir yılı aşan süredir devam eden itibarsızlaştırma çabalarına hizmet eden bazı üniversite mensupları ve yöneticilerinin, Basın Konseyinden alınabilecek en büyük cezayı (KINAMA) almış medya mensupları ile bir takım çevreler elbette Yüce Türk Adaleti önünde hesap vereceklerdir. Zamanlamasıyla manidar, haksız, hukuksuz ve yargısız infazı alışkanlık haline getirmiş zevatın sonu bellidir. Halkımız müsterih olsun inancımız tamdır, abdestimizden de bir kuşkumuz yoktur. Biraz sabır. Son söz: Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0