Reklamı Geç
HABER DETAY
Ketenlik Sıcak Asfaltla Buluşuyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’ndeki yatırımları yerinde inceledi. Ketenlik Mevkiinde yapımına başlanan 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarını takip eden Başkan Yücel, yolun kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.
20 Temmuz 2022 - Çarşamba 14:51
YAŞAM

Hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla hem kentin çehresini değiştiren hem de kentte yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin Batı Mahallelerinde devam eden yatırımlarını yerinde inceledi. Vatandaşların ulaşım konforunu artırmak maksadıyla Toslak-Ketenlik mevkiinde 5 kilometrelik asfalt çalışmasının startını veren Başkan Yücel, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini belirtti.


PAMUKYERİ VE PAYALIR’DA İŞLEM TAMAM
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yücel: “Fen İşleri Müdürlüğümüz Konaklı-Toslak arasındaki 5 kilometrelik kısımda Ketenlik Mevkii’ndeki yolda sıcak asfalt çalışmasına başladılar. Pazartesi günü itibariyle başlayan çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Aynı zamanda Konaklı Pamukyeri ve Payallar’da meşhur Çamur Yol olarak bilinen Payalır Caddesi’nde de alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Sıcak asfaltını döktük” dedi.


ÇALIŞMALAR TÜRKLER, İNCEKUM, AVSALLAR VE OKURCALAR’DA DEVAM EDECEK

Konaklı’daki çalışmaların tamamlanmasının ardından çalışmaların Batı bölgelerinde devam edeceğini söyleyen Başkan Yücel, “Buradaki çalışmalar bittikten sonra Türkler, İncekum, Avsallar, Okurcalar mahallelerine doğru ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek. Yapımı öncelikli olan projeler bölgemizde tek tek hayata geçecek. Bölgemizi konforlu, güzel yollarla buluşturacağız. Bölgeye yıllarca hizmet verebilecek en iyi yolları yapmaya çalışıyoruz. Şimdiden tüm bölgelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0