Reklamı Geç
HABER DETAY
Toklu "Golf Tesisleri Alanya İçin Büyük Şans"
Resmi Gazete’de yayımlanan golf merkezi ihale sürecinin başladığı haberi bölge turizmi açısından büyük öneme sahip olduğunu aktaran Toklu, " Devletimiz, bölge turizmini geliştirmek ve büyütmek için bir çok adımlar atıyor, bugün ise bu güzel haber ile bölgemizin kalitesini ve değerini arttıracak Golf Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
19 Temmuz 2022 - Salı 19:46
YAŞAM

TURİZM ÇEŞİTLENİYOR

Alanya turizminin çeşitlendiğini aktaran AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu açıklamalarına şu şekilde devam etti. 
"Mahmutlar, Okurcalar ve Emişbeleni mahallelerimize yapılacak golf tesislerinin ihale süreci Resmi Gazete’de yayımlandı. 19 Ağustos 2022 günü saat 16.30’a kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı’na başvurular yapılabilecek. Resmi gazetede yer alan bilgilere göre Mahmutlar, Okurcalar ve Emişbeleni’ne yapılması planlanan tesislerin özellikleri, Alanya Mahmutlar Gökçebelen Turizm Merkezi’ne; Golf tesisi (18 Delikli) + 5 yıldızlı otel veya tatil köyü (250 yatak),
Alanya Okurcalar Ortaören Turizm Merkezi’ne; Golf tesisi (18 Delikli) + 5 yıldızlı otel veya tatil köyü (400 yatak),
Alanya Emişbeleni Baltepe Turizm Merkezi’ne; Golf tesisi (18 Delikli) + 5 yıldızlı Otel veya Tatil Köyü (200 yatak)" dedi.


TOKLU'DAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR
"Alanya'mız için büyük bir şans olan bu tesislerin bölgemize kazandırılmasında büyük emeği ve gayreti olan Başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na ve Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyor, tesislerin Alanya'mıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0