Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel’den Bayram Mesaisi
Esnafları Ziyaret Etti, Bayramlarını Kutladı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı’nın 2. akşamında çarşı esnaflarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Yücel, misafirlere de ‘hoş geldin’ diyerek iyi tatiller diledi.
11 Temmuz 2022 - Pazartesi 18:26
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her bayram olduğu gibi bu bayramda sahadaydı. Kurban Bayramı’nın 2. akşamında ekipleriyle birlikte İskele bölgesinde çarşı esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem denetim yaptı hem de esnaflarla bayramlaştı. Kente gelen misafirlerle de sohbet eden Başkan Yücel, tatilcilere; “Huzurlu, güzel ve güvenli kentimize hoş geldiniz, iyi tatiller dileriz.” dedi.


YÜCEL: “HEM ESNAFLARIMIZIN VE HEM DE MİSAFİRLERİMİZİN YÜZLERİ GÜLÜYOR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çarşı gezisinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da esnaflarımızı ziyaret ettik. Hem bayramlarını kutladık hem de bereketli kazançlar diledik. Zabıta, temizlik, park ve bahçeler ekiplerimiz başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarımız, hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin huzur ve güvenliği için 7/24 sahada. Çok şükür hem esnaflarımızın hem de misafirlerimizin yüzleri gülüyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz.”


ZABITADAN DRONE’LU DENETİM
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çarşıda ve kalabalık noktalarda drone ile denetimler gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, kurallara uymadığı belirlenen esnaflara gerekli uyarıları anında yaptı. Misafirlerde yapılan denetimlerden memnuniyet duyduklarını ifade etti.  

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0