Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Yaz Kur’an Kursları Öncesi Din Görevlileri Toplandı
Alanya Müftülüğüne bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında 27 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları öncesi, kurslarda görev alacak olan din görevlileriyle toplantı yapıldı. Emine Özmüftüoğlu Camii’nde gerçekleştirilen toplantıda Yaz Kuran kurslarına katılacak öğrencilere karşı davranış modelleri, ders işleme metotları, görsel ve işitsel materyallerin kullanılması gibi bir çok konuda din görevlilerine bilgiler verildi.
22 Haziran 2022 - Çarşamba 10:01
YAŞAM

Toplantıda ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen 2022 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonunun cemaate duyurulması ve teşvik edilmesinin de oldukça önem arz ettiği, vatandaşların kurban ibadetini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için doğru bir şekilde bilgilendirilmeleri gerektiği ve bu  konuda da Din Görevlilerine büyük görevler düştüğü hatırlatıldı.


Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından idari konularda çeşitli bilgilendirmelerin de yapıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve ilçemizde din hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması konusunda istişarelerde bulunuldu.
Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0