Reklamı Geç
HABER DETAY
Büyükelçi Degutis'ten Başkan Vekili Tekin'e ziyaret
Litvanya Ankara Büyükelçisi Ricardas Degutis, Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Tekin'i ziyaret etti. İkili ekonomi, kültür ve turizm konularında bir görüşme gerçekleştirdiler.
21 Haziran 2022 - Salı 19:42
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yerine vekalet eden Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin, Litvanya Ankara Büyükelçisi Ricardas Degutis'i ağırladı. Antalya ziyaretlerinin ardından Alanya'ya gelen Büyükelçi Degutis, iki ülke arasındaki kültürel, ekonomik ve turizm konularından bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Vekili Tekin ile fikir alış verişinde bulunan Büyükelçi Degutis, Alanya'ya ilk kez geldiğini ve çok beğendini belirtti. 


Başkan Vekili Tekin ise Büyükelçi Ricardas Degutis'i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Alanya'mız Litvanya ile her zaman yakın ilişkileri olan bir şehir olmuştur. Kendileri ile iki ülke arasındaki ilişkileri ve turizm konularını ele aldık. Sayın Büyükelçimize bizleri ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Vekili Mehmet Ali Tekin, Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis'e Alanya muz lifinden yapılmış tablo hediye ederken, Büyükelçi Degutis'te kendi kültürüne ait hediyeye takdim etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0