Reklamı Geç
HABER DETAY
Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği 15 yaşında
Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği'nin 15. kuruluş yıldönümü kutlaması Diva Alanya’da yapıldı. Altın kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği 15. yıl dönümünü muhteşem bir geceyle kutladı. Diva Alanya’da gerçekleştirilen geceye , protokol üyelerinin yanı sıra , turizmciler, tedarikçi firmaların temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Ergül Demiral ve yönetim kurulu üyelerinin konuklarını kapıda karşılamasıyla başlayan gece açılış konuşmasıyla devam etti. Demiral konuşmasında, 15. Kutlamasına katılan misafirlerine teşekkür etti.
21 Haziran 2022 - Salı 19:40
YAŞAM

SİLİ, “SİZLER TURİZMİN AYR AYRI NEFERLERİSİNİZ”

ALTİD Başkanı,  TÜROFED ve TGA Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili de katılımcılara hitabında “Hepiniz meslektaşlarımsınız. Her biriniz turizmin ayrı ayrı neferlerisiniz. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz metanet, yapmış olduğunuz çalışmalar bu sektörün ilerlemesine vermiş olduğunuz katkılar nedeniyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


KATKI SAĞLAYANLARA HEDİYE VERİLDİ
Konuşmaların ardından Başkan Ergün Demiral tarafından derneğe katkı sağlayanlara hediye takdim edildi. Gece çeşitli konser ve eğlenceyle devam etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0