Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Caretta Caretta Parkı Hizmete Açıldı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından hem farkındalık oluşturmak, hem de çocuklara yeni bir oyun alanı kazandırmak için hayata geçirdiği Caretta Caretta Temalı Park tamamlanarak hizmete açıldı.
20 Haziran 2022 - Pazartesi 16:08
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Üretken Belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Avsallar mahallesi 171 ada yanındaki 922 m2’lik yeşil alana Caretta Caretta’ların neslinin devamlılığının önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan Caretta Caretta Temalı Park Projesi tamamlandı. Alan içerisinde; engelsiz yürüme yolu, çocuk grupları alanı, wc, dış mekân spor aletleri, masa tenisi, oturma alanları ve kent mobilyaları bulunana parkta, son çalışmalar yapıldı.


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Caretta Caretta’lara dikkat çekmek amacıyla tasarladığımız ve yapımı tamamlanan parkımızda, özellikle Akdeniz bölgesinde üremesini tamamlayan ve nesli tükenme tehlikesi yaşayan Caretta Caretta’lara bir farkındalık oluşturmak istedik. Projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık, bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0