Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'mız hizmetin en iyisini hakediyor
AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın başkanlığında, Milletvekilleri ve İlçe Başkanlarının katılımı ile gerçekleşti. İlçe Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu toplantıda Alanya'da yürütmüş oldukları teşkilat çalışmalarının yanısıra CK ve DSİ yatırımları ve talepleri hakkında da bilgiler paylaştı. Alanya'nın en iyi hizmeti hakkettiğini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Toklu;
20 Haziran 2022 - Pazartesi 15:09
YAŞAM

"Bugün Antalya'da İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş'ın başkanlığında Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Köse, Sayın Tuba Vural Çokal, Sayın İbrahim Aydın ve Sayın Kemal Çelik'in katılımıyla İlçe Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda teşkilat çalışmalarımızın yanısıra bölgemizin sorunlarınıda görüşerek çözüm odaklı çalışmalarımız sürmektedir.

 

Bugün ki İlçe Başkanları toplantımızda CK ve DSİ yetkililerimizle bir toplantı gerçekleştirdik. CK yetkilileri ile tarımsal sulama, aydınlatma, hatları eski olan kaynakların yenilenmesi, iyileştirilmesi konuları üzerine yaptığımız toplantıda Alanya merkez Mahallelerimizde ki aydınlatma talebi ve elektrik kablolarının yer altına alınması, hatları eski olan ve elektrik kesintisine maruz kalan bölgelerde yenileme çalışmaların yapılması, tarımsal sulamanın fazlalığından dolayı gerilim düşüklüğüne maruz kalan bölgelerde tekrardan yenileme çalışmalarının yapılarak vatandaşların mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması ve bu yönde çözüm önerlerimizi görüştük. Netice itibariyle sunmuş olduğumuz talep dosyamızın çözüme kavuşabilmesi için yeterli malzeme ve eleman eksikliğinin karşılanması, projelerin onaylanması ve müteahhit firma ile gerekli anlaşmaların sağlanarak Alanya'nın bu sorunlarının giderilmesi bölgemiz için büyük önem arz etmektedir. 

DSİ yetkilileri ile yapmış olduğumuz toplantıda ise bölge tarımımız için büyük bir öneme sahip olan sulama suyu projesinin geldiği noktayı, bölgemizde ki sulama göletlerinin arttırılarak kurak geçen yaz aylarında çiftçilerimize biraz olsun kaynak sağlayarak üretimin devamlılığını sürdürmek oldukça önemli. Dimçayı sulama projesinde Demirtaş bölgesi hattında Demirtaş çayına kadar olan bölge de su verilmeye hazır ilgili firma hidrantlarda yer alan sayaçlarda güncelleme yapılıp bölgeye suyu verecek. Diğer yandan Mahmutlar, Yeşilöz, Hocalar, Kargıcak, Seki bölgelerinde ki çalışmalarında durum değerlendirmesini yaptık. Yeniköy Barajının bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu ve biran önce bitirilmesi için gerekli çalışmaların yürütmesi gerektiğini aktardık." dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0