Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Emniyeti motosiklet sürücülerini uyardı!
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği motosiklet sürücülerinden koruyucu kıyafetlerini giymesini ve kask takmalarını istedi.
17 Haziran 2022 - Cuma 17:26
YAŞAM

Alanya’da sık sık ölümlü ve yaralanmalı motosiklet kazaları yaşanırken TDP Büro Amirliği sürücüleri uyardı. Yol kontrolü ve doğru sürüşün güvenlik için yeterli olmadığını vurgulayan TDP Büro Amirliği sürücülerden koruyucu kıyafetlerini giymesini ve kask kullanmalarını istedi. TDP Büro Amirliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Motosikletin özgürlüğünü ve keyfini yaşarken ön plana almamız gereken en önemli etken, hiç şüphesiz güvenliktir. 


Şehir içi veya şehirlerarası farklı amaçlar doğrultusunda motosiklet kullanırken, elbette yaşanılan keyfin tarifi kelimelerle ifade edilemez. Motosiklet kullanıcıları bunu oldukça iyi bilir. Ancak dikkatli yol kontrolü, doğru bir sürüş bizlerin tek başına güvenli seyahat etmesine yeterli değildir. Bu yüzden güvenli, kaliteli ve bir o kadar da konforlu motosiklet kıyafetleri mutlaka eksiksiz olarak temin edilmeli, her sürüşte ön plana tutulmalıdır. Motosiklet için üretilmiş bütün koruyucu ekipmanlar sizin güvenliğiniz ve konforunuz için üretilmiştir. 

 

Böylece hayatınızı tehlikeye atmadan yollarda özgürlüğün tadını çıkarabilir, güven içerisinde gitmek istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Tabii konu motosiklet adına güvenlik olduğu zaman akla ilk olarak motosiklet kaskı gelir. Olası yaşanabilecek bir kaza karşısında baş ve boyun bölgesini etkin bir şekilde koruyan motosiklet kaskları, hayati açıdan en önemli malzemeler arasında önde gelir. Herhangi bir darbe sonucu etkin bir koruma sağlayan kasklar, zemin ile yaşanabilecek temas neticesindeki sürtünmeden vücudun farklı noktalarını koruma altına alır. Kask hayat kurtarır takmadan yola çıkmayın.” 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0