Reklamı Geç
HABER DETAY
Ürkmezer Karne Almanın Mutluluğunu Yaşayan Öğrencilerin Heycanına Ortak Oldu
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Yaşam Tasarım Okulları, Hamdullah Emin Paşa Ortaokulu ve Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı İlk olarak Yaşam Tasarım Okulları ve Hamdullah Emin Paşa Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer ile birlikte öğrencilerin karne törenine katıldı.
17 Haziran 2022 - Cuma 17:19
YAŞAM

Yaşam Tasarım Okulları’ndaki karne töreninde Okul Müdürleri Salih Orgun ve Meral Orgun tarafından öğrencilerin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ile ilgili konuşmalar yapıldı. Karne töreninde öğrencilere E-Twinning, TÜBİTAK ve Teknofest festivalinde yaptığı proje ve çalışmalarla ilgili öğretmenler tarafından başarı ve katılım belgeleri verildi. 


Tören sonunda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Ürkmezer, öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi. 
Daha sonra Hamdullah Emin Paşa Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer burada da öğrencilere karnelerini dağıtarak öğrencileri tebrik etti. 


Son olarak Atatürk İlkokulu karne törenine Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşliğinde sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı. Karne töreninde öğrencilere konuşan Kaymakam Ürkmezer; ‘’Değerli öğrenciler 2021-2022 Eğitim öğretim yılını bugün karnelerinizi alarak bitirmiş bulunuyorsunuz. Önünüzde bir tatil dönemi var bu tatil dönemini iyi değerlendirmeniz gerekli. Gezeceksiniz, oyunlar oynayacaksınız ve dinleneceksiniz. Ama bunların yanı sıra kitap okumayı asla unutmamalısınız. Hepinizi tebrik ediyorum başarılar diliyorum” dedi. 


Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından Başkan Yücel’de bir konuşma yaparak karnesini alan öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi. Karneler dağıtıldıktan sonra Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel tarafından öğrencilere kitap ve boyama kitabı hediye edildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0