Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel Alanya’ya Kazandırdığı 2 Kurumun Öğrencileriyle Buluştu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Alanya’ya kazandırdığı, Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu ve Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nun öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi.
17 Haziran 2022 - Cuma 14:43
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallelerde yaşayan, dar gelirli öğrenciler için hizmete kazandırdığı Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu ve Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nun öğrencileri ve öğretmenleriyle moral motivasyon yemeğinde bir araya geldi. Alanya Öğretmen Evi’nde gerçekleşen organizasyona Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, kurumlarda eğitim veren öğretmenler ve eğitim gören öğrenciler katıldı.


YÜCEL: “HER BİRİNİZ PIRLANTA GİBİ ÇOCUKLARSINIZ”
Öğrencilere bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel şu ifadeleri kullandı; “İnanın sizleri görünce adeta geçmişe döndüm. Bu mutluluğunuz daim olsun. Her biriniz pırlanta gibi çocuklarsınız. Güzel bir gelecek sizleri bekliyor. Bu zamana kadar çalışmış olduğunuz, emek verdiğiniz tüm birikimlerinizi o gün ortaya koyacaksınız. İnşallah hepiniz istediğiniz, gönlünüzdeki bölümleri kazanırsınız. O gün lütfen stres yapmayın. Her şeyin sonu değil. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0