Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da ÖSYM Sınavı öncesi veliler ve adaylara uyarı!
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak ÖSYM Sınavı öncesi veliler ve öğrencilere uyarılarda bulundu.
16 Haziran 2022 - Perşembe 16:37
YAŞAM

Bu yıl, geçen yıla göre bir buçuk katından fazla adayın sınava girmesinin ekstra yoğunluk yaratacağını vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz veliler ile öğrencileri uyardı. Yılmaz, “18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak ÖSYM Sınavı 12. sınıf öğrencilerimiz için önem arz ediyor. Bu nedenle bazı hususlarda velilerin ve öğrencilerin bilgilendirilmesi zarureti doğdu” dedi. Yılmaz sınava girecek adaylara ve velilere şu uyarılarda bulundu:  

* Bu yıl, geçen yılın bir buçuk katından fazla adayın sınava girmesi, ekstra yoğunluk yaratacaktır.
* Öğrencilerimiz, sınava gireceği binayı ve salonu en son cuma günü saat 12.00’ye kadar görebileceklerdir.
* Sınav günü  sorun yaşamamak için mutlaka önceden sınav binalarının konumu öğrenilmedir.
* Adaylar, sınava giriş belgesi ve kimliğinin dışında salona başka bir şey getiremeyecektir.
* Nüfus müdürlüğü 18-19 Haziran tarihlerinde açık olacaktır.
* Öğrencilerimize her gün yaptığı standartta bir kahvaltı yaptırmanızı öneriyoruz.
* Velilerimiz okul bahçesine kesinlikle alınmayacaktır, velilerin binaya yaklaşarak gürültü yapmaları öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozacağından dikkatli davranılmalıdır.
* Sınav günü tüm Alanya’da sessizlik istiyoruz. Öğrenciniz sınava girsin veya girmesin bu konuda herkesi sosyal medya paylaşımları ile duyarlı olmaya davet ediyoruz.
* Özellikle ALKÜ’de sınava girecek öğrencilerimizin, sınav sabahı trafik yoğunluğunu da göz önüne alarak, en geç 1 saat kala sınavın yapılacağı binaya ulaşması gerekmektedir.
* İsa Küçülmez Caddesi’nden ALKÜ yönüne doğru, jandarma trafik ekiplerince tek yön olarak yönlendirileceksiniz. Üniversite içinde de ALKÜ güvenlik görevlileri ve ALKÜ gönüllü öğrencileri tarafından binanıza yönlendirileceksiniz.
* İllaki üniversite içinde beklemeniz gerekiyor ise, araçlarınızı yola değil, üniversitenin ücretsiz otoparkına park etmeniz gerekmektedir.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0