Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kaymakamı Turizm Güvenlik Toplantısı Düzenledi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Jandarma ve Emniyet Mensuplarıyla Turizm Sezonu Öncesi Güvenlik Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi İlki Emniyet mensuplarıyla yapılan Turizm Sezonu Güvenlik toplantısının ikincisi Jandarma ve Emniyet personellerinin katılımıyla Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
16 Haziran 2022 - Perşembe 10:42
YAŞAM

Toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, jandarma personelleri, polisler ve bekçiler katıldı. 

Toplantıda İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat tarafından Jandarma ve Emniyet sorumluluk alanlarındaki güvenlik ve asayiş konularında yapılan çalışma ve faaliyetlerle ilgili Kaymakam ürkmezer ve katılımcılara bilgiler verildi. Daha sonra Alanya’da turizm sezonunun başlamasıyla ilgili olarak ilçemizin asayiş, trafik, sahiller, eğlence mekanları ile ilgili ve turizm sezonunda alınacak tedbirler hakkında Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar tarafından değerlendirmeler yapıldı. 


Turizm Sezonu Güvenlik Değerlendirme toplantısında Jandarma ve Emniyet mensuplarına hitap eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlar daha önce bu toplantının ilkini emniyet personelleri ile yapmıştık. Bugün burada Jandarma personellerinin de katılımıyla ikinci toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Amacımız Turizm sezonunda Alanya’mızın asayiş ve güvenliği ile ilgili değerlendirmeler yapıp Jandarma ve Emniyet kurumlarımız arasındaki koordinasyonu geliştirmek. 


Daha önceki toplantıda belirttiğimiz gibi şehrimizin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için önce kendi can güvenliğinizi sağlamanız gerekli. Turizm sezonunun başlaması ve buna bağlı olarak ilçemizin nüfusunun artması sebebiyle gereken tüm tedbirleri hep birlikte alıyoruz. Bu kapsamda jandarma ve emniyet personellerimize düşen görev ise sorumluluk alanları ve o alanlardaki işyerlerini, işyeri sahiplerini ve görev yaptığı çevreyi iyi tanımaları gerekir. Gereken asayiş ve güvenliği sağlamak için öncelikle suç önleyici çalışmaları arttırmalıyız. Alanya’nın daha huzurlu ve güvenli olması için çalışan herkese teşekkür ediyorum hepinize görevlerinizde kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0