Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da kaybolan emlakçının ailesi Müge Anlı’ya başvurdu
Alanya’da 5 Haziran Pazar günü ailesinin yanından çarşıya gitmek için ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 34 yaşındaki emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun ailesi çocuklarının bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu.
15 Haziran 2022 - Çarşamba 14:33
YAŞAM

Alanya’nın Şekerhane Mahallesi’nde bulunan Royal Emlak’ın sahiplerinden 34 yaşındaki Ahmet Ataoğlu’ndan 11 gündür haber alınamıyor. İddiaya göre, Ataoğlu kayıplara karışmadan 1 gün önce Sezer isimli arkadaşı ile bir kavga yaşadı. Ataoğlu’nun kavgada öldürülmekle tehdit edildiği öne sürüldü. Son olarak çarşı merkezinde görülen Ataoğlu’ndan uzun süre haber alamayan ailesinin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, kayıp emlakçıyı bulmak için çalışma başlattı. Ataoğlu’ndan günlerdir haber alınamazken, ailesi çocuklarının bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. 


CANLI YAYIN SIRASINDA MOTOSİKLETİ BIRAKILDI
Ataoğlu’nun kardeşleri de canlı yayına Alanya’nın Küçükhasbahçe Mahallesi’nden katıldı. Anlı’nın canlı yayını sürerken Küçükhasbahçe Mahallesi'ne Ataoğlu'na ait motosiklet bırakıldı. Görgü şahidi, motosikleti bırakan şahsın şapkalı ve maskeli biri olduğunu söyledi. 
 

KIZ KARDEŞİNİ BİR KİŞİ ARAYIP “BEN KARAKUTUYUM” DEDİ
Ataoğlu’nun kız kardeşi de, İmren isimli bir kişiyle telefonda görüştüğünü açıklayarak, “Az önce İmren hanımla görüştüm. Ben bir karakutuyum. Sana fazlasını söyleyemem. Kapat telefonu. Kardeşin yaşıyor” dedi. 


“BENİ ÖLDÜRÜRLER” İDDİASI
Ataoğlu’nun erkek kardeşi de, “Didem denilen kişi abimin en son evine çıkan kişi. Ablamı arıyor. Beni ifşa etme. Benim ismimi verme. Ben sana yeterince yardımcı oldum. Beni öldürürler. Kardeşin yaşıyor. Merak etme diyor. Emniyetteki görevliler şahsın evine intikal etmek için harekete geçti” diye konuştu.  


ARKADAŞI ARAYIP “ÇALMA MEVZUSU YOK” DEDİ
Programa telefonla bağlanan Ataoğlu’nun arkadaşı Sezer Mazman, “Ahmet ile birlikte olduğumuz evde uyuyakalmıştım. Murat adında bir arkadaş vardı. O sırada evde kaybolan bir para söz konusuydu. Murat bu paranın Ahmet tarafından alındığını söyledi. Ahmet’in kendisine sorduğumda, “Öyle bir şey yok’ dedi. 50 Dolar ve yaklaşık 2 bin TL para söz konusu. Silah da söz konusu değil. Çalma mevzusu yok” ifadelerini kullandı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0