Reklamı Geç
HABER DETAY
2022 Turizm Sezonu Açılış Kokteyli Gerçekleştirildi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) tarafından düzenlenen 2022 Turizm Sezonu Açılış Kokteyline katıldı.
15 Haziran 2022 - Çarşamba 13:32
YAŞAM

Okurcalar Mylome Luxury Hotel Resort'te gerçekleşen kokteyle Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Sururi Çorabatır, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları ve Turizmciler katıldı. 


Programda ALTİD Başkanı Burhan Sili ve Belediye Başkanı Yücel tarafından yapılan  konuşmaların ardından bir konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer “Yeni turizm sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. İki yıldır pandemiden dolayı turizmden uzak kaldık. Bundan sonraki sezonlarda turizm açısından 2019 yılındaki rakamları yakalayıp geçmeyi umut ediyoruz. 


Biz Alanya olarak turizmcilerle, otelcilerle ve turizmin tüm paydaşlarıyla hem Antalya hem de ülkemizin turizm alanında daha iyiye gitmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bugün bize bu ortamı sağlayan Alanya Turistik İşletmeciler Derneğine ve tüm üyelerine, bu organizasyona ev sahipliği yapan Mylome Luxury Hotel temsilcilerine ve siz değerli misafirlere teşekkür ediyorum. Yeni turizm sezonunun Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0