Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam Ürkmezer Çıplaklı İlkokulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Çıplaklı İlkokulunu ziyaret ederek Sıfır Atık Kütüphane ve Akıl Oyunları Sınıfı açılışına katıldı. İlk olarak okul Müdürü Mehmet Ali Mıdış’tan okul ve öğrenciler hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer okulun fiziki durumu ve çevresini inceledi.
14 Haziran 2022 - Salı 21:51
YAŞAM

Daha sonra Hayırsever Aykut İpekten’in destekleriyle yaptırılan Sıfır Atık kütüphanesinin açılışına katılan Kaymakam Ürkmezer; Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, okul yönetimi ve öğrencilerle birlikte kurdele keserek kütüphane açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Kütüphanenin yapımı ile ilgili okul yönetiminden bilgi alan Kaymakam Ürkmezer  tamamen sıfır atıklarla yapılmış kütüphane ürünlerini inceledi ve kütüphanenin ilk kitabını öğrencilerle birlikte okudu. Açılış sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından kütüphane yapımına destek veren hayırsever Aykut İpek ve Okul Müdür Yardımcısı Meltem Mangır’a okul yönetimi tarafından hazırlanan teşekkür plaketi verildi. 


Kütüphane açılışından sonra yine Hayırsever Aykut İpekten’in destekleriyle yaptırılan Akıl Oyunları Sınıfı açılışını gerçekleştiren Kaymakam Ürkmezer öğrenciler için oluşturulmuş satranç, mangala, koridor ve diğer akıl oyunları masalarını inceleyerek ‘’ Öğrencilerimizin eğitim hayatları ve başarıları için hayırseverlerimizin, kurumlarımızın, öğretmenlerimizin ve vatandaşlarımızın birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde bir araya gelerek çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor. Öğrencilerimize bu imkanı sunan kütüphane ve akıl oyunları sınıfı yapımına destek veren hayırsever Aykut İpek ve Okul yönetime emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0