Reklamı Geç
HABER DETAY
Büyük ödül Alanya’nın oldu
Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen ‘QM-Quality Management Awards’da "Türkiye'nin En İyi Yönetilen QM Turizm Destinasyonu Ödülü"ne Alanya şehri layık görüldü.
14 Haziran 2022 - Salı 06:10
YAŞAM

Türkiye'nin En İyi Yönetilen QM Turizm Destinasyonu Ödülü’nü Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, teslim aldı. Ödülü Alanya’ya getiren Sili, “Ülkemizin en tecrübeli turizm destinasyonu olarak, en zor şartlarda bile kriz yönetimini başarıyla yürüterek bu ödülü şehir olarak hak ettik. Alanya’da turizmden ekmek yiyen tüm emekçiler için moral oldu. Alanya Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel başta olmak üzere emeği geçen otel işletmecilerimize, acente temsilcilerimize, esnafımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. ALTİD ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu’nun da katıldığı geceye turizm sektörünün tanınmış simaları yoğun ilgi gösterdi.


TÜRKİYE TURİZMİNİN EN İYİLERİ “QM AWARDS” SAHİPLERİNİ BULDU
Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen ve “Türkiye’nin En Kapsamlı Turizm Ödülleri” olan QM-Quality Management Awards  (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Megasaray Westbeach’te gerçekleştirilen olağanüstü bir gece ile sahiplerini buldu. Toplam 10 ana kategoride 74 farklı dalda kişi ve markalar QM Ödülleri’ne kavuştu. Türkiye’nin dört bir yanından turizm endüstrisi profesyonelleri ve paydaşlarının bir araya geldiği QM ödül töreni, yeni sezon için moral olurken, sektör temsilcileri arasında güçlü bir sinerji yarattı.


“BAŞARININ MİMARLARI” TURİZMCİLERİMİZ VE MARKALARIMIZ
QM Awards gecesi, Megasaray Westbeach Hotel’deki kokteyl prolange ile başladı. Gala yemeği ile yerlerini alan QM Turizm Ödülleri’nin seçkin misafirleri açılış konuşmalarının ardından QM Awards takdimlerine heyecanla destek verdi. Gala gecesi için organize edilen Lazer Show ve Agora Senfoni Orkestrası (AGO) hava koşulları nedeniyle gösteri yapamadı. Davetliler Respect Müzik Grubu’nun renkli performansı ile QM‘in büyüsüne kapıldı.


Hava koşullarının yarattığı tüm olumsuzluklarına rağmen davetliler tüm gece boyunca yerinden kalkmadan QM Awards takdimlerine alkışlarla destek verdi. Yağmur çiseledikçe kalabalığın coşkusu arttı ve büyük bir inançla QM AWARDS sahiplerini buldu. Ödül takdimlerinin ardından davetliler Megasaray Westbeach lobisinde perküsyon sanatçısı Onur Bolat ile keyifli dakikalar geçirdi.
GM CENTER Yönetim Kurulu Başkanı ve QM AWARDS Kurucusu Selçuk Meral açılış konuşmasında, Turizm endüstrisine geniş katılımları ve büyük destekleri için teşekkür ederek “Türk Turizmi”nin rol modellerini takdir ve teşvik etmek amacındaki QM Awards‘ın  Türk turizmi için yarattığı motivasyon ve sinerjiden dolayı büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Meral, “Cevher zorlu süreçlerin sonunda oluşmakta. Türk turizmi ne denli önemli bir cevher olduğunu yaşadığımız zorlu senelerin sonunda bir kez daha gösterdi. 


Bunu bir kez daha ispat eden, her daim Türk turizminin Türkiye ve tüm dünya için eşsiz bir kıymet olduğunu büyük fedakarlıklarla, yılmadan anlatan, özveriyle sektörü hayatta tutan değerli turizm yatırımcıları, profesyonelleri ve çalışanlarıdır. Türkiye’nin isimsiz kahramanlarından olan turizm ailesinin neferlerinin en kısa zamanda hak ettikleri değeri görerek hayatlarının ve işlerinin kolaylaşmasını dilerim. Bu büyük turizm ailesinin her bir neferine ülkesini çok seven biri olarak çok ama çok teşekkür ederim.   İşte QM Turizm Ödülleri de GM Turizm & Yönetim Dergisi olarak bu bakış açımızın ürünüdür.  Sıkça vurguladığım gibi turizm memleket meselesidir ve bunun hakkını her daim vermeye çalışan, Türk turizminin mimarları olan tüm turizm ailesini emeklerinden, inançlarından ve dayanışmalarından ötürü bir kez daha kutlar, kendilerini tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0