Reklamı Geç
HABER DETAY
AGF BUTSO tarafından ağırlandı
Akdenizli gazeteciler Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile yemekte bir araya geldi Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun Burdur Buluşması etkinlikleri kapsamında Serenler Tepesinde öğle yemeği düzenlendi. Öğle yemeği programına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, TSYD Antalya Şube Başkanı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Rasim Gündüz, Hatay Cemiyet Başkanı Abdullah Temizyürek, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Vahap Şehitoğlu, gazeteci eşleri ve basın mensupları katıldı. Programın ilk konuşmasını yapan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, “ Akdeniz Gazeteciler Federasyonu yanımızda bulunan rol model Mevlüt Yeni’nin liderliğinde kurulan bir oluşumdur.
11 Haziran 2022 - Cumartesi 21:04
YAŞAM

Bu oluşumun en önemli özelliği il cemiyetlerinin dışında bölgedeki cemiyetleri bir araya getiren sinerjiyi meydana getiren önemli bir unsurdur ve biz defalarca yaptığımız buluşmalardan bir yenisini daha Burdur’da gerçekleştiriyoruz. Aslında bu gezilerin en büyük faydalarından biri Akdeniz Bölgesinde olmamıza rağmen bir başka diğer illeri de tanımış oluyoruz bu sayede turistik tarafı var, mesleki sorunlarımızı konuşuyoruz. Düzenlediğimiz öğle yemeğimizin amacı da şudur, bulunduğumuz tesis manzara olarak şehre hakim ve burada dikkat çekmek istediğimiz noktalardan biri de Burdur Gölüdür, maalesef gölümüz can çekişiyor ve baktığınızda da bunu net bir şekilde görüyorsunuz. 

 

Burada da yemeğin aslında bir çevre dokunuşunun da olmasını istedik ve başkanım da sağ olsun destek oldular. BUTSO Başkanımızı da buluşturmak istedik. İkinci maksadımız da bölge dinamiklerinden iş dünyası gözüyle de hem başkanımız Burdur ekonomisini temsil ediyor, gazetecilerle bir araya gelsin istedik” dedi. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ise “Öncelikle Burdur’umuza hoş geldiniz, umarım Burdur’umuzu beğenmişsinizdir. Burdur, Akdeniz Bölgesinin batısında bulunan küçük bir ilimizdir. Burdur, tarım ve hayvancılıkla ekonomisi güçlü olan bir şehirdir son 10 yılda ise mermercilik sektörü hızlı bir gelişim sağladı. Üçüncüsü de bir üniversite kentiyiz yaklaştık 35 bin öğrencisi olan bir üniversiteye sahibiz. Kendi yolunda yoluna devam eden bir şehiriz. Belki ekonomik anlamda çok gelişmiş olmayabiliriz ama sosyal anlamda ciddi kazanımları olan bir ildir. Bilhassa eğitim noktasında ilimizde görev yapan memur ve üst bürokratlar olsun ilimizden gitmek istemezler, yaşanılabilir güzel bir ildir. İnşallah bu programda da bunları Kürşat başkanım sizlere de gösterecektir. Ben bölgesel çalışmaları biz oda olarak gayret gösteriyoruz. Batı Akdeniz olarak bölgesel çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Bölgesel çalışmaların önemini biliyor ve olumlu sonuçlar verdiğini biliyoruz.  Burdur’a ziyaretinizden ve bizim misafirimiz olduğunuz içi teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Öğle yemeği programı birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0