Reklamı Geç
HABER DETAY
D_400 Yaşanan Kazalara Vatandaş İsyan etti
Başta akp ilçe başkanı mustafa toklu olmak üzere alanyadaki tüm siyasi parti ilçe başkanlarını göreve davet ediyorum..? D 400 karayolu üzerinde bulunan Alanya Gazipaşa istikameti Demirtaş kavşağı köprü bitimi kavşak girişinde bulunan keskin viraj can almaya devam ediyor..
11 Haziran 2022 - Cumartesi 16:04
YAŞAM

Sürücülerin son anda fark ettiği aniden karşımıza çıkan bu düz yoldaki ölüm tuzağı keskin virajın acele kaldırılması gerekiyor..

Yolu bilenler bile dalıyor bazen.Geç farkedilen bu viraj yolu bilmeyenler için mutlak kaza yapmaları kaçınılmaz oluyor..
Bu kavşakta son beş yılda en az 8 kişi öldü..Bugün ise Yolu bilmeyen Alman uyruklu vatandaş virajı sonradan farkettiği için bocalayıp önce refüje tosladı arkasından yola savrularak can verdi


Alanya karayolları şube şefi bu kazaların raporlarını gördüğü halde en ufak bir girişimde bulunmadı...en az 10 defa telefonda görüştük  verdiği cevap bu işler beni aşar Antalya 13 bölge müdürlüğüne bildiniz diyor..Burdan soruyoruz kendisine Başvuruyu siz niye yapmıyorsunuz diye..bölgesindeki  sorumlu olduğu yoldan niye sorumsuz kalıyor..süs içinmi duruyor orda..?..


Cimer üzerinden Ant.13 bölge müdürlüğüne tam 15 defa başvuru yaptık.bu virajı kaldırınız kavşak düzenlemesi yapın diye..ama her seferinde hep olumsuz cevap yazdılar.6 yıldız dilekçe yazıyoruz ama muhatap bile olmuyorlar Cimeri de ciddiye almıyorlar..Daha kaç kişi ölecek. denildi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0