Reklamı Geç
HABER DETAY
İngiliz Parlamenterler Heyeti Kaymakam Ürkmezer’i Ziyaret Etti
İngiliz Parlamenterler; Milletvekilleri Yasmin Qureshi, Dr. Afzal Khan ve Manchester Bury Belediye Başkanı Shaheena Haroon ve Altso Başkanı Mehmet Şahin Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti
10 Haziran 2022 - Cuma 21:45
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetiyle ilçemiz Alanya’ya gelen İngiliz Parlamenterler Kaymakam Ürkmezer’’i makamında ziyaret etti. 

 

Kaymakam Ürkmezer Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ Şehrimize hoşgeldiniz. Biz turistik bir bölgede yaşıyoruz. Sadece turistik anlamda değil, ticari ve kültürel anlamda İngiltere ile ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. İngilizler turistik anlamda ülkemizi özellikle Antalya, Aydın, Muğla illerimizi çok tercih ediyorlar. Karşılıklı ziyaretlerle Alanya ile İngiltere şehirleri arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bu ziyareti organize eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Şahin’e nazik ziyaretlerinizden ötürü de sizlere teşekkür ediyorum’’ dedi. 


İngiliz Parlementerler ise ; Bury’in Belediye Başkanı Shaheena Haroon ve Manchester bölgesinin Milletvekili Yasmin Qureshi ile Milletvekili Dr. Afzal Khan Alanya hakkındaki ilk izlenimlerinin muhteşem olduğunu ve Alanya ile olan ilişkilerin geliştirilmesinden mutluluk duyacaklarını dile getirdiler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0