Reklamı Geç
HABER DETAY
Engelli Bireylerin Yaşam Koşullarının İyileştirilmesi Çalıştayı Yapıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Engelli Bireylerin Yaşam Koşullarının İyileştirilmesi çalıştayına katıldı 6-7 Haziran tarihleri arasında Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından; Alanya Sosyal Dayanışma Vakfı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya İşkur Müdürlüğü, Alanya Sosyal Güvenlik Kurumu ve Alanya Vergi Dairesi Müdürlüğü kurumlarının katılımıyla Engelli Bireylerin Yaşam Koşullarının İyileştirilmesi çalıştayı yapıldı.
08 Haziran 2022 - Çarşamba 11:51
YAŞAM

Yapılan çalıştay da kurumlar tarafından engelli bireyler için yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 6-7 Haziran tarihlerinde yapılan çalıştay programının ikinci oturumunda Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara çalıştayda kurumlarla işbirliği içerisinde alınan kararlar, engelli bireyler için yapılabilecek ve hayatlarını kolaylaştırabilecek çalışma ve projeler ile kurumların çalışma, faaliyet ve önerileri konuları hakkında bilgilendirme ve sunum yapıldı. 

Çalıştayda  katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli katılımcılar hoş geldiniz. 


Ülkemizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın kurulmasıyla engelli ve dezavantajlı bireylerimize yönelik hizmet ve çalışmaların arttığını görüyoruz. Bugün buradaki çalıştayda kurumlarımızın engelli bireylere yönelik yaptığı çalışma ve faaliyetleri çok önemli buluyorum. Her şeyden önce bu konularda vatandaşlarımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme  çalışmalarını iyi yapmamız gerekli. Bu kapsamda da kurumlarımızın bu tür çalıştaylarda aldıkları kararları raporlayarak koordineli bir şekilde hayata geçirmeleri gereklidir. 

Engelli vatandaşlarımızın için yapılan çalışmalarda kurumlarımızın ve kurum çalışanlarının onlara ve ailelerine kolaylık sağlayıcı, rahatlatıcı şekilde görev yapmaları çok önemli. Bu konuda Alanya Kaymakamlığı ve tüm kurumlarımız olarak gereken hassasiyeti göstererek engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için hep birlikte çalışacağız. Emek ve çalışmalarınız için tüm kurumlara ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. ‘’ dedi . Çalıştay sonunda katılımcılara Kaymakam Ürkmezer tarafından katılım belgeleri verildi. 
Kaymakam Ürkmezer’e çalıştay programında Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak eşlik etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0