Reklamı Geç
HABER DETAY
Zavlak: Başarılı festivale gölge düşürmeye çalıştılar
Alanya Beledi Meclisinde “Siyasi Operasyon” söylemi damga vurdu. 20’nci Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinde kortej sonuna dahil olup kısa süre sonra kortejden çıkarıldıkları halde polemik konu olan dansçılar için İyi Partili Belediye Meclis Üyesi Hacı Mevlüt Zavlak “Alanya Belediyesine siyasi operasyon çekmek istiyorlar ancak festival çok başarılıydı” diyerek olaylara bambaşka bir bakış açısı getirdi.
07 Haziran 2022 - Salı 20:23
YAŞAM

Alanya 20’nci Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne gölge düşürülme gayreti yapıldığına dikkat çeken İyi Partili Alanya Belediye Meclis Üyesi Hacı Mevlüt Zavlak “Alanya turizm festivalini yaptık başarılı bir festivaldi emek verenlere teşekkür ediyorum. Festivalle ilgili ulusal basınada yansıyan Alanyamızı eleştirmek üzere kurgulanan birkaç olay vardı. Dansçı kadınların kıyafetleri üzerinden. Başarılı geçen bir festivale gölge düşürme gayreti var biraz da siyasi bir yaklaşımdır. 


Her şeyden önce bizim şehrimiz turizm ve iç içe geçmiş bir şehirdir. Büyük otel caddesinin başında bulunan bir otelden mayo ile yürüyerek denize kadar ulaşabilir bu yadırgayacağımız bir durum değil. Bunun üzerinden bir operasyon çekmeye çalışmak aslında insanların yaşam biçimine müdahale etmektir. Yaşam biçimine müdahale edilmesini son yıllarda sıklıkla yaşıyoruz. Eğlence mekanlarının saat 01:00’de kapatılması da yaşam biçimine bir müdahaledir bu turizm için oldukça tehlikelidir. Bizim rakibimiz olan destinasyonlar da saat 04:00’e beşe kadar eğlence mekanları kapatılmıyor. Alanya’da şu an mecburen kapatmak zorunda kalıyorlar ama bunu çözmek zorundayız. Türkiye’nin diğer yerlerine uygulanan sistem burada uygulansın” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0