Reklamı Geç
HABER DETAY
ÇYDD Alanya’dan ‘Kendin Üret Kendin Sun’ defilesi
ÇYDD gözleme günü ve defile etkinliğinde üyelerini ve destekçilerini bir araya getirdi. Kahvaltı ile başlayan etkinlikte ÇYDD üyelerinin hazırladığı ve katılımcılara sunduğu kıyafetler büyük beğeni topladı.
04 Haziran 2022 - Cumartesi 23:54
YAŞAM

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Alanya Şubesi tarafından ‘Gözleme Günü’ ve ‘Kendin Üret Kendin Sun’ defilesi düzenlendi. Kır Çiçekleri Kız Öğrenci Yurdu’ndaki etkinliğe çok sayıda davetli ve derneğin üyeleri katıldı. Gözleme çeşitlerinin de bulunduğu kahvaltı ile başlayan etkinlikte konuşan ÇYDD Alanya Şubesi Başkanı Nilgün Özcan, 250 öğrenciye burs verdiklerini söyledi. Özcan, “Öğrencilerimizin bilgisayar eksiklerini tamamlıyoruz. 


Artık dijital ortamda eğitim yaygınlaştı. Hatta bilgisayarı olup interneti olmayanlara destek sağlıyoruz. Bunlar hep sizin desteklerinizle ve bizlerin çalışmalarıyla ortaya çıkıyor. Bu çalışmalarımızda bize destek verdiğiniz müddetçe daha şevkle, zevkle yolumuza devam edeceğiz. Burada kocaman bir çağdaş yaşam ailesiyiz. Ülkemizin geleceği, aydınlık, çağdaş yarınlar için çalışıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ardından ÇYDD üyeleri ‘Kendin Üret Kendin Sun’ defilesinde kendi elleri ile hazırladıkları elbiseleri giyerek katılımcıların beğenisine sundu. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0