Reklamı Geç
HABER DETAY
Rotary ve Belediye'den Akıllı Baston
Alanya Belediyesi ve Rotary Kulübü Ortak Proje İle Görme Engelli Bireylere Akıllı Baston DağıttıAlanya Belediyesi ve Rotary Kulübü, yürüttükleri ortak proje ile görme engelli 10 bireye akıllı baston dağıttı. WeWalk adlı yerli ve milli akıllı baston, görme engelli bireylerin pusulası olacak.
03 Haziran 2022 - Cuma 17:24
YAŞAM

Üretken Belediyecilik misyonu ve vizyonu ile projeler üreten ve toplum yararına faaliyetlerini arttıran Alanya Belediyesi, sivil toplum kuruluşu Rotary Kulübü ile yürüttüğü ortak proje sayesinde görme engelli 10 bireye akıllı baston temin etti. WeWalk adlı yerli ve milli üretim akıllı bastonlar Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen programla, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve Rotary Kulübü Alanya Dönem Başkanı Özgür Gönlüm tarafından görme engelli bireylere dağıtıldı.


“ENGELSİZ KENT ALANYA MİSYONU İLE ÇALIŞIYORUZ”
WeWalk akıllı baston teslim programında konuşan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, “Engelsiz Kent Alanya” misyonuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya Belediyesi’ne yüklediği vizyon ile çalıştıklarını belirtti. Erdoğan, “Başkanımız hepimizin birer engelli adayı olduğu bilinciyle kentimizi dizayn ediyor. Engelli bireylerimizin hiçbir eksiklik ya da aksama yaşamadan Alanya hayatına adapte olabilmesi, temel hak ve özgürlüklerinden yararlanabilmesi için sürekli projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Engelsiz Kent Alanya vizyonundan ayrılmadan çalışıyoruz” diye konuştu.


BAŞKAN YÜCEL VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Rotary Kulübü Alanya Dönem Başkanı Özgür Gönlüm, de çalışmalarından dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bizler engelli bireylerimiz, çocuklarımız, kısaca ihtiyaç sahiplerimizin her daim yanında ve yardımcısı olacak her projenin içerisinde ve organizasyon ayağındayız. Bugün de bu WeWalk adlı cihazımızı Alanya Belediyemiz ile işbirliğinde görme engelli bireylerimize ulaştırıyoruz” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0