Reklamı Geç
HABER DETAY
Sağlıkçılar Alanya Belediyesi’nin Düzenlediği Kutsi Konseriyle Moral Buldu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 12 Mayıs Hemşireler Günü kapsamında Alanya genelindeki sağlık çalışanlarını bir araya getirdi. Kutsi konseriyle moral bulan sağlık çalışanları Başkan Yücel’e bu eşsiz geceyi hazırladığı için teşekkür ettiler.
14 Mayıs 2022 - Cumartesi 10:29
YAŞAM

Alanya genelindeki sağlık çalışanları, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 12 Mayıs Hemşireler Günü kapsamında Olive Garden Restoran’da organize ettiği gecede bir araya geldiler. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Ekrem Kalan, ALKÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Alper Öztürk, Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ile birlikte 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen gecede ünlü sanatçı Kutsi sağlık çalışanları için sahne aldı. Bir dönem Doktorlar adlı bir televizyon dizisinde de rol alan Kutsi, sahneye beyaz önlükle çıkarak sağlık çalışanlarına moral verdi. Kutsi’nin muhteşem performansı eşliğinde gönüllerince eğlenen sağlıkçılar, gecenin mimarı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.


BAŞKAN YÜCEL’DEN KAHRAMAN SAĞLIKÇILARA ÖZEL GECE
Sanatçı Kutsi’ye çiçek takdim eden ve sağlık çalışanlarına kısa bir hitapta bulunan Başkan Yücel Hemşireler Haftasını kutlayarak, “Sağlıkçılarımız son iki yılımıza damgasını vuran koronavirüs sürecinde gerçekten meşakkatli, son derece zor günler geçirdiler. Haftalarca evlerine gidemeyen, çocuklarının yüzünü görmeyen, sevdikleriyle ancak telefon ekranından hasret gideren kardeşlerimiz oldu. Yine bu salgın döneminde pek çok bilim insanımızı, sağlıkçımızı, ülkemizin yetiştirdiği değerlerimizi kaybettik. Vazife esnasında vefat edenler başta olmak üzere, salgın nedeniyle kaybettiğimiz tüm sağlık çalışanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.


“FEDAKÂRCA MÜCADELENİZ ASLA UNUTULMAYACAK”
“Sağlık çalışanlarımızın bu zorlu süreçteki mücadelelerini ve gösterdikleri fedakârlıklarını asla unutmayacak, daima şükranla, minnetle yâd edeceğiz” diye konuşan Başkan Yücel, “Çok şükür, yine eski günlerdeki gibi bir aradayız. Hemşireler Haftası vesilesiyle pandeminin ardından moral ve motivasyon vermek adına düzenlediğimiz programımıza teşrifleriniz için her birinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Milletimize ve insanlığa yaptığınız eşsiz hizmetler dolayısıyla her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


“BAŞKANIMIZ COVID DÖNEMİNDE HEP DESTEKÇİMİZ OLDU”
ALKÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Alper Öztürk de, “Her yıl 12 Mayıs’ta bu özel gün kutlanıyor, bugünün kahramanı sağlık hemşirelerimizin ve geleceğin hemşiresi ve doktoru öğrencilerimizin gününü kutluyorum. İyi ki varsınız. Özellikle COVID döneminde bizleri yalnız bırakmayan, bu özel geceyi organize eden Başkanımız Adem Murat Yücel’e tüm çalışanlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


“PANDEMİDE EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BAŞKAN YÜCEL OLDU”
Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ise, “Oldukça uzun süren ve hepimizi derinden etkileyen salgın sonrası bu anlamlı gecede sizlerle birlikte olmaktan ve bu güzel organizasyonu sağlayan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum. Başkanımız bu süreçte olağanüstü bir destek verdi. Taleplerimizi kırmadan yerine getiren, bu zorlu süreçte yanımızda oldu. Hepiniz iyi ki varsınız, iyi ki buradayız. Hepinize sağlıklı günler diliyorum” dedi. Geç saatlere kadar devam eden geceyi sağlık çalışanları gönüllerince eğlenerek geçirdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0