Reklamı Geç
HABER DETAY
Bektaş Mahallesi’nin Çehresi Yeni Yatırımlarla Değişiyor
Alanya Belediyesi hayata geçirdiği yeni projelerle Bektaş Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor. Yeni parklar, genişletilen yollar ve planlanan asfalt çalışmaları için Başkan Yücel’e teşekkür eden Bektaş Muhtarı Kaya, “Başkanımızdan Allah razı olsun, Bektaş’ı yeni bir görünüme kavuşturdu” dedi.
12 Mayıs 2022 - Perşembe 17:26
YAŞAM

Alanya Belediyesi doğudan batıya, kuzeyden güneye kentin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bektaş Mahallesi’nin çehresini değiştirecek proje ve çalışmaları hayata geçiren Alanya Belediyesi, hayata geçirdiği yeni park ve yol genişletme çalışmalarıyla bölge halkının takdirini topluyor.


MUHTAR KAYA’DAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Bektaş Mahallesi’ne bu kadar kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, “Mahallemizde Alanya Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor. Önce bir park kazandırıldı, yakında mahalle içi yollarımız da asfaltlanacak. Şimdi de yol genişletme çalışları başlatıldı. Bu konuda bize yardımcı olan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hiçbir ihtiyacımızı geri çevirmiyor, kimseyi mağdur etmiyor. Başkan müdüre kadar saat kaçta arasak ulaşıyoruz. Mahallemizin tüm sorunları çözüldü. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Alanya’ya yaptığı hizmetler ortada. Sağ olsun” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0